THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Montáže, instalace: - technologie ekologického bydlení: - solární technika, systémy pro přípravu teplé vody, ohřev bazénové vody a k přitápění budovy. Vodoinstalatérství - vodoinstalační práce Topenářství - topenářské práce.

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Velkoobchod,prodej pro Jižní a Severní Moravu: -barvy,laky -základové nátěrové hmoty,syntetické nátěry,vodouředitelné nátěry,malířské nátěry -ředidla a rozpouštědla -lepidla a tmely -auteochemie -chemické přípravky.

Firma Puruplast, a.s. vykupuje a zpracovává plastové odpady od firem a domácností, dále tyto plasty recykluje a zabývá se výrobou a prodejem plastových materiálů a výrobků jako je zatravňovací plastová dlažba, dlaždice, tvárnice, zatravňovací rošty, kompostery, granulát, aglomerát, drtě. Ekonomické využití odpadu, plasty. Sběr, výkup, ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Kovářství, kovářská výroba: -výhradně ruční výroba -dlouholeté zkušenosti, nadchnutí a láska ke kovářskému řemeslu. Vyrábíme kované výrobky nejvyšší kvality: -ukázky naleznete a můžete objednat v našem e-shopu -dále na zakázku vyrobíme jakýkoliv výrobek dle vašich návrhů, představ a požadavků. Nabízíme kompletní služby od návrhu, výroby ...

Projekční kancelář: - projektová činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Vodoinstalatérství, topenářství. Dodávka a montáže: - vodoinstalace - kanalizace - ústředního vytápění.

Montáže, instalace: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -průmyslové televize -ozvučovací a telefonní systémy -kontrola vstupu, vstupní systémy -počítačové sítě -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody.

Stavební firma. Kompletní realizace staveb. Demolice. Zemní práce. Stavební mechanizace, doprava. Strojní vybavení: -UNC 752, UNC 903 -CAT 302.5 C.

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Velkoobhcod, prodej, servis: -čistící rohože COBE: -ochrana proti prachu, suché i mokré špíně.

Prodej: -betonářské prefabrikované prvky: -silniční panely, obrubníky -sklepní prefabrikované segmenty -prefabrikované skruže -speciální prefabrikáty. Půjčovna a prodej: -mobilní samonakládací betonárny.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Práce: -podlahářské: -lepení : -PVC -podlahoviny -parkety -koberce -korek.

V koupelnovém studiu VLK koupelny naleznete kompletní vybavení koupelen pro muže i ženy. Navrhneme a zrealizujeme Vám koupelnu přesně dle vašich představ, najdeme pro Vás cenově vyhovující řešení a kvalifikovaně Vám poradíme a pomůžeme. Návrhy, realizace, prodej, koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -kompletní realizace ...

Stavebniny. Velkoobchodní prodej stavebního materiálu. Možnost využití autodopravy. Stavební firma. Stavebnictví: -stavební práce, rekonstrukce a opravy -výstavba, stavba rodinné domy a objekty všeho druhu -zakládání staveb.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Stavby a rekonstrukce domů či bytů. Realizace: - nízkoenergetické a pasivní domy EKORD - vinné sklepy - průmyslové haly - rodinné domy - rekonstrukce budov. Dodávka stavebního materiálu.

Green Energy Machine Product s.r.o. je firma zabývající se výrobou briketovacích lisů na pelety a prodejem kotlů a kamen na spalování pelet. Výroba: -briketovací lisy na pelety -zařízení na zpracování biomasy -štěpkovače, drtičky na slámu -peletovací lisy Ekonomy, Profi - pro peletování agro materiálů, krmných směsí a měkkých druhů ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.