THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektroinstalace. Práce, montáž, instalace: -hromosvody + revize -elektromontážní, elektroinstalace: -kompletní dodávka pro byty, rodinné domy a průmyslové objekty -zabezpečovací systémy -televizní a satelitní rozvody.

Kompletní prodej podlahového sortimentu. Renovace dřevěných podlah. Instalace korkových podlah. Montáž masivních dřevěných podlah. Pokládka: - lepené i plovoucí podlahy - parkety - PVC a koberce.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Vrata, schody, zábradlí, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavné skříně.

Geodetická kancelář: -zhotovení, ověřování, geodeta: -geometrické plány: -pro zaměření stavby, novostavby, přístavby, garáže, chaty, terénu -pro oddělení pozemků -pro mejetkoprávní vypořádání družstevních farem, průmyslových areálů -pro pozemkové úpravy -vytýčení hranic pozemků: -pro fyzické, právnické ...

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry fasády -renovace památkových budov, památek -nástřiky radiátorů i bez demontáže.

Zateplování fasád rodinných a panelových domů. Výstavba: - rodinné domy Rekonstrukce: - byty. Klempířské práce.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytový nábytek (skříně, postele, ložnice, dětské pokoje, ...).

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku z masivu i lamina, kuchyní a jiného zařízení interiérů -interiéry na zakázku -dětské a studentské pokoje - kuchyně - výroba polotovarů - prodej spárovky - CNC obrábění dílců - řezání a formátování dílců - olepování hran - broušení, lakování - drásání a potahování dílců na čtyřstanné fréze ...

Koupelnové studio. Realizace, rekonstrukce: -koupelny. Práce: -vodointalatérské práce, instalace a rozvody vody -topenářské práce, instalace a rozvody topení -drobné zednické -obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

Elektromontáže. Slaboproudé elektroinstalace, elektrozvody. Oprava, servis: - elektrické spotřebiče - vysavače.

Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - tmely - spárovací hmoty - silikony - sanitární keramika - umyvadla.

Dodávka : - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Výroba, montáž a servis: - plastová okna a dveře.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Realizace, rekonstrukce, izolace, provádění, údržba, oprava, servis: -šikmé, ploché střechy, střešní konstrukce. Práce: -klempířské -tesařské. Velkoobchod, maloobchod: -střešní krytiny, materiál: -pálená krytina TONDACH -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -bitumenová krytina ONDULINE -plechová krytina EVERGREEN, EVERTECH, ...

Výroba hrnčířských kruhů. Zámečnické práce.

Zakázková výroba: -oplocení - umělecké oplocení pro rodinné domy -schodiště - schody venkovní i vnitřní -brány - kvalitní a bezpečné branky včetně montáže a dopravy zdarma -zábradlí.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - dětský nábytek - přebalovací pulty - rámečky a kazety

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -rozvaděče, spínací, jistící a automatizační technika -svítidla, světelné zdroje -zařízení na vytápění, chlazení a ohřev vody -zabezpečovací a komunikační technika -ruční nářadí.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložiska - řemeny - řetězy - nářadí Dewalt, Stanley, Black&Decker. Půjčovna elektrického nářadí.

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...