THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební bazar. Stavebniny. Nákup, příjem do komise, bazar: -použitý i nový stavební materiál -stavební mechanismy. Prodej: -dveře, okna -garážová vrata -palubky -vany, radiátory -stavební řezivo -zahradní nábytek.

Služby: - čištění a desinfekce šachtových studní - regenerace a asanace kopaných studní - úpravy studní a jejích okolí proti vnikání povrchové vody a nečistot - instalace a opravy technické výstroje studní. Poradenství v oblasti zajištění řádné funkce studny a dobré kvality čerpané vody.

Zámečnictví. Kovovýroba: - zámečnická sériová výroba.

Stavební činnost. - tepelné izolace - zvukové izolace - inženýrské sítě

Pokládání - obklady - dlažby - plovoucí a prkenné podlahy Zednické práce Čištění - odpady - rozvody - stoupačky Vodoinstalatérské práce

Prodej: -materiál: -elektro -stavební -průmyslové zboží -hospodářské potřeby -barvy a laky. Služby: -míchání fasádních barev.

Truhlářství. Zakázková výroba: -schodiště -vnitřní masivní dveře, zárubně -vchodové dveře, vrata -kuchyně, kuchyňské linky -komody, skříně -zahradní domky, nábytek -postele -vinotéky, vybavení vináren.

Práce: - kamenické, - kamenosochařské - zpracování přírodního kamene. Výroba: - pomníky - parapetní desky - krbové římsy - obklady schodů.

Práce: -renovace: -dveře, kuchyňské linky. Výroba dveře, vrata, okna a okenice.

Truhlářské práce, výroba, prodej nábytku, bytových doplňků. Řemeslo: -stolař, truhlář: -nábytek: -kuchyňské linky, -atypický nábytek, -interiér na klíč, -interiérové doplňky.

Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Pila. Pilařská výroba, dřevovýroba, prodej: -stavební řeziva, řezivo pro stolaře -dřevěné fošny, trámy, latě. Pořez a impregnace dřeva. Dodávka: -piliny -dřevo do krbů. Tesařství, tesařské práce: -kompletní dodávka střech.

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Provozujeme tesařství, klempířství a pokrývačství v Uherském Hradišti. Montujeme plechové a šindelové střechy a asfaltové pásy. Dále provádíme instalace okapových systémů.

Stavební firma, realizace staveb a interiérů. Stavba: -montované dřevostavby -nízkoenergetické domy -zděné domy. Rekonstrukce: -byty, RD -bytová jádra. Práce: -zateplování budov -sádrokartony -obklady a dlažby -podlahářské -malířské -základové desky -omítky, stěrky ....

Stavební firma: - dřevostavby na klíč - zemní práce - základové desky - autodoprava

Zakázková výroba, dodávka, montáže: - ploty, brány, branky, zábradlí - zábradlí na balkony, terasy - oplocení bazénů - pergoly - plastový plot - hliníkový bezúdržbový plot - plastové, hliníkové, kovové plotové dílce, profily. Zpracování cenové nabídky zdarma.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Truhlářství, výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -obyvací stěny -loženice -dveře, zárubně -dekorativní předměty.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop, montáže, instalace: -pletivo, pletiva: -pozinkovaná -poplastovaná, celoplastová -chovatelská -žebírková -pevnostní svařovaná -dekorativní -pletivo pro tenisové kurty -NYLOFOR - panelové oplocení -plotové sloupky a vzpěry -podhrabové desky -dráty -doplňky a ...

Kamenosochařství, zpracovámí kamene. Výroba: -žulové pomníky, krycí desky na jednohroby, dvojhroby i urnové hroby -terasové rámy -betonové základy pod pomníky. Služby: -sekání, zlacení, stříbření písma. Prodej doplňků: -vázy, kříže, lampy, plastoky z bronzu a nerezi.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba, montáže, opravy: - pomníky - schody - parapety - desky na kuchyňské linky.

Kamenictví. Kamenosochařství. Práce: -kamenické, kamenosochařské. Výroba: -žulové pomníky - jednohroby, dvojhroby, urnové -obrubníky -z betonu.

Kamenické práce, kamenictví: -zpracování přírodního kamene (kámen).