THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zemní a výkopové práce.

Sádrokaronářské práce. Půdní vestavby. Rekontrukce bytů i nebytových prostor. Montáž střešních oken, stahovacích schodů a revizních dvířek.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáže střešních oken.

Klempířské a pokrývačské práce. Hydroizolace ekologických staveb proti proti tlakové a agresivní vodě, proti únikům ropných látek. Izolace střešních plášťů.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2013. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské Realizace, kompletní dodávka, provádění: -střech pro novostavby i rekonstrukce včetně půdních vestaveb, rodinné domky i různé objektyvčetně prací velkého rozsahu. . Dodávka, montáž: -krytiny - tašky, eternit, plechové krytiny -střešní ...

Podlahářství. Dodávka, montáže: -podlahářské práce - pokládka podlahových krytin: -lina, lino, PVC -koberce -plovoucí podlahy -korek.

Podlahářské práce. Pokládání parket, PVC, koberců. Montáž plovoucích podlah. Renovace podlah.

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Prodej, oprava, servis: -profesionální nářadí NAREX: -vrtačky, akumulátorové vrtací šroubováky, listové pily, stůl, horní frézky Opravy a převíjení elektromotorů.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Malířské, natěračské a tepetářské práce. Benátské štuky.

Údržba, oprava, servis: -stavební stroje UNC, UNK, DH -otočné převaděče -osobní automobily: -drobné karosářské práce -generální opravy: -motory benzínové i naftové -převodovky -oprava a seřízení brzd -příprava a přistavení na STK -výměna rozvodů. Oprava stavebních strojů: -generální oprava UNC -oprava: -UNK, ...

Práce: -sádrokartonářské -podlahářské -zednické -montujeme dřevostavby, okna, dveře.

Práce: -stavebně truhlářské a tesařské.

Veškeré zednické práce, obklady, dlažby, zemní práce, teréní úpravy, demoliční práce.

Prodej, pokládka, poradenství, dodávka, montáž, instalace: -plovoucí podlahy: -laminátové, dřevěnné, korkové, zátěžové koberce -čistící zóny -PVC -korek: -podlahový, obkladový -korkové linoleum -renovace schodů.

Projektová organizace. Výstavba: -atomové elektrárny. Služby: -projekce,projektování,projekty: -technologické stavby -technologie -investorské a dodavatelské pro pozemní a inženýrské stavby -projektování a inženýrská činnost v rozsahu: -obstarání vstupních podkladů (podklady) -zabezpečení - průzkumy pro ...

Montáže: - elektroinstalace - domácí telefony - hromosvody - revize do 1000V - zabezpečovací signalizace a kamerové systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nářadí, nástroje, měřidla. -OOPP (osobní ochranné pracovní pomůcky) -pracovní oděvy -pracovní obuv.

Práce: -truhlářské. Výroba: -kuchyňský nábytek.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Výroba: -dveře: -vnitřní, vnější -okna: - euro - památková - protipožární - špaletová. -altány, ploty, pergoly, zimní zahrady.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, prodej: - nábytek z masivního dřeva (masívu) - návrhy nábytku - kuchyňské linky - ložnice - obývací a dětské pokoje.