THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Maloobchod, prodej: - odlučovače ropných látek - lapáky tuků a škrobů - neutralizační nádrže - regulátory průtoku - nástěnná stavidla - dešťové nádrže - přečerpávací stanice - odvodňovací žlaby - nerezový program - průmyslové vpusti - nerezové žlaby - koupelnové žlábky - plastové poklopy - litinové poklopy ...

Práce: -malířství, malířské, malby, malování -natěračství, natěračské, nátěry -izolatérství, izolatérské: -zateplení budov, tepelné izolace a opravy fasády -obkladačské, obklady, dlažby -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony -montáže střešních oken -pokrývačské, pokrývačství: -montáže střech, střešní ...

Stavební firma. Stavba, výstavba: -novostavby, rodinné domy. Rekonstrukce: -interiéry - sádrokartonářské práce -bytová jádra, koupelny. Kompletní stavební práce.

Stavební práce: -zateplení fasády -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů THERMATEX -opravy a izolace plochých střech -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader.

Prodej, pokládka: -PVC, linoleum, marmoleum -parkety -plovoucí podlahy -koberce -stropní podhledy aj. Práce: -vyrovnávání podlah -renovace, broušení, lakování parket.

Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: - zateplování, zateplení - stavby na klíč - byty, bytů - rodinné domy a domky, rodinných domů a domků - průmyslové stavby - nástavby, půdní vestavby - bytová jádra, bytových jader.

Výroba drobného kovového zboží.

Panelárna. Výroba,prodej,dodávky,projekce: -železobetonové stavební prefabrikáty, železobetonových prefabrikátů: -tyčové dílce -plošné dílce -spřažené konstrukce -betonových stavebních dílců -filigránové stropní konstrukce -stavební betonové panely a díly -panelů ze železobetonu. Práce: ...

Stavební firma, zemní práce a zakládání staveb. Realizace, provádění, stavby, stavba, výstavba: -zemních prácí : -inženýrské sítě, inženýrských sítí: -plynu, voda, kanalizace, kabelové rozvody, veřejné osvětlení -podvrty, protlaky do průměru 160mm -zpevněné plochy: -chodníky, chodníků -hřiště -přístupové cesty ...

Prodej: -stavebniny hakor.cz prodávají stavebniny a stavební materiál pro zateplení, jako jsou polystyren a izolační vata, fasádní omítky a ostatní stavební materiál pro zateplení rodinných domů a budov.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: -rodinné domy, domky -průmyslové stavby, haly -ocelové konstrukce. Komplexní stavební práce na klíč.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Betonárna. Výroba, dodávka: -betonové směsi.

Práce: - dělení materiálu - pálení laserem. Poradenství: - investice do živočišné výroby a bioplynových stanic.

Oprava, servis: - elektromotory - elektrorevize

Práce, rekonstrukce, dodávka, montáž, instalace: -elektroinstalace, elektromontáže

Práce: -výškové -klempířské

Projekce, projektová činnost v investiční výstavbě: -projektování pozemních staveb (rodinné domy, bytové domy, občanská vybavenost, průmyslové objekty).

Stavba, výstavba, realizace: -inženýrské sítě -vodohospodářské stavby. Výstavba, rekonstrukce: -kanalizace včetně přípojek -vodovody včetně přípojek -vodohospodářské objekty včetně montáží technologií .

Tesařství, klempířství. Práce: -tesařské: -komplexní práce a rekonstrukce střech -klempířské -sádrokartonářské, montáž-sádrokartony.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Stolařství. Výroba: -nábytek.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn.