THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.

Malířské a natěračské práce bytových domů, škol, školek, kanceláří, hal atd.Dále nátěry fasád, konstrukcí, střech, plotů.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Provádíme zateplování fasád, rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupel, sádrokartony, elektroinstalační práce, malířské práce, pokládka dlažeb.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Truhlářství -truhlářské práce Výroba nábytku

Geodetická kancelář. Geodetické práce.

Stavební firma. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - interiéry.

Práce: - zednické - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - malířské - natěračské.

Činnost: - provozování, výstavba a rekonstrukce zdrojů tepla.

Prodej: - práškové barvy Výroba: - tříkolky

Výroba: - závitníky - strojní nářadí Broušení nářadí

Stavební firma: - kompletní stavební činnost - topení - vodoinstalace - plynoinstalace - montáže solárního vytápění a tepelných čerpadel. Penzion Boďa Horní Němčí 380 Tel.: 572 649 096 Mobil: 777 910 381 E-mail: penzion@boda-mont.cz www.penzion.boda-mont.cz - apartmá 2-lůžkový pokoj s přistýlkou, sociální zařízení s vanou, TV, ...

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Služby: - malíř - natěrač

Kamenosochařství, výroba: - cementové zboží

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Stavební práce: -montáže sádrokartonových desek (sádrokartony) a minerálních podhledů -zateplování fasády - tepelná izolace.

Výroba, prodej: - pěnového polystyrenu: - extrudovaný - fasádní stabilizovaný - podlahový Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiály - zboží pro zateplovací systémy

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.