THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Natěračské práce Malířské práce

Výroba, prodej, montáž - HS portál zdvižné a posuvné dveře - garážová vrata Ekologické likvidace odpadů Ekologické likvidace odpadů Výroba, prodej, montáž - sítě proti hmyzu - žaluzie Výroba, prodej, montáž - plastová a hliníková okna a dveře - parapety Zednické zpracování Prodej, montáž - kování

Obkladačské práce Zednické práce

Práce: -VODOinstalační, vodoinstalatérství, instalace vody. Montáže, prodej, údržba a servis: -pro dojicí zařízení. Prodej: -náhradní díly, dezinfekční prostředky: -potravinářské provozovny.

Zednické práce - fasády Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Klempířství. Montáž: -střešní konstrukce Práce: -pokrývačské -izolace proti vodě.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská

Práce: -izolace,hydroizolace -zateplování staveb -sádrokartony a podhledy -rekonstrukce bytových jáder.

Činnost: -zememěřič -geodetické práce

Elektroinstalační práce Zateplování - budovy systémem CERESIT CERETHERM Montáž - sádrokartony včetně podlah - minerální podhledy Pokládka - obklady - dlažby i zámkové - sádrokartonové podlahy Vodoinstalační práce

Montáž a revize elektroinstalací, hromosvodů a spotřebičů včetně odstranění závad.

Servis plynových spotřebičů (záruční,pozáruční),montáž a instalace: -kotle,topidla, sporáky, bojlery,průtokové ohřívače -značek: -MORA,VIADRUS,DAKON,THERM,DESTILA, ARISTON,GAYEX,JOHNWOOD,KVADRIGA, BIMON,KARMA,GAMAT.

Montáž - sádrokartony Pokládka - zámková dlažba Stavba - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce

Maloobchod,prodej: -vodo,vodoinstalační materiál -topo,topenářský materiál -plyn,plynařský materiál -čerpadla,vodárny,bojlery,radiátory, vodovodní baterie,kanalizační potrubí, sanitární keramika. Rozvody v plastu a mědi.

Montáž - tesařské konstrukce Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplování fasád Zemní práce Generální opravy a kompletní rekonstrukce budov - stavební činnost Klempířské práce Výměna - okna - dveře Vodoinstalační práce

Kompletní truhlářská a stolařská výroba: -okna,thermo eurookna,dveře,obložkové zárubně,schodiště /schody/,zábradlí -kuchyňské linky -bytový nábytek,zahradní nábytek -grafické zpracování interieru.

Prodej - spotřební baterie Prodej - ostrovní solární baterie

Revize - zdvihací zařízení Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby

Montáž vodo + topo: -vodoinstalateské práce -topenářství Prodej, dodávka, montáž, realizace: -instalace v mědi, plastu -solární systémy (certifikát).

Kovovýroba - zámečnické práce - umělecké kovářství

Hodinový manžel - opravy kapajicích kohoutků - čištění a zprovoznění odpadů - drobné instalatérské, zámečnické, kovářské práce - výměna zásuvek, vypínačů, svítidel - kácení a řezání motorovou pilou Zámečnické a kovářské práce hodinový manžel Instalatérské práce (hodinový manžel)