THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Realitní činnost Zámečnictví

Výroba a realizace - kachlová kamna a sporáky - venkovní krby včetně vložek

Osvětlení - kulturní akce - zábavy - večírky Elektroinstalační práce Ozvučení - kulturní akce - zábavy - večírky, ...

Stolařství, stolařská výroba. Zakázková výroba, návrhy: -interiérový nábytek z masivu: -ložnice, kuchyně -zahradní nábytek -dřevěná schodiště -dveře.

Truhlářství, podlahářství.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.04.2015 do 01.05.2025 Zámečnické práce, kovovýroba: - výroba plotů, bran, branek, vrat, zábradlí - sváření. - cnc obrábění.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.07.2014 do 31.12.2050 Prodej a montáž: -interiérových dveří -obložkových zárubní -celoskleněné dveře -kliky, kování -stavební pouzdra.

přerušení: od: 1.10.2013. Montáže zabezpečovací techniky. Elektromontáže.

Přerušení provozování živnosti do 29.10.2030. Vyšívání. Práce: -truhlářské -podlahářské.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Kompletní realizace koupelen. Vodoinstalační práce.

Vývoj, výroba, servis, oprava: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky.

Pila. Pilařská výroba, zpracování dřeva (dřevo): -přířezy paletové, parketové -palety -palivové dřevo -vazby. Práce: -pořez kulatiny do průměru 1m a délky min. 70cm. Průmyslová zóna Nedakonice.

Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod

Kovovýroba, výroba: - kovové palety - kovové konstrukce - zemědělské hrazení. Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce.

Velkoobchod, export, import, prodej: -barvy a laky -nátěrové hmoty -tmely -ředidla -autokosmetika. Služby: -ekologické -poradenství -míchání barev.

Geodetické a zeměměřické práce: -vyhotovení geometrického plánu -vytyčení hranic pozemku. -vytyčení prostorové a podrobné polohy staveb -vyhotovování mapových podkladů pro projekt.

Likvidace: -odpady i komunální. Svoz, sběr: -odpadu -velkokapacitní kontejnéry, vany. Služby: -recyklace: -stavební sutě (sutí, suť*). Speciální práce: -demoliční (demolice komíny, kontejnery) -pyrolýzní úprava komunálního odpadu -plazmotronové spalovny toxických látek -mytí a desinfekce popelnic -čištění skládkových ...

Dodávka, montáže, internetový obchod, prodej: -plastová okna -dřevěná eurookna -vstupní i vnitřní dveře.

Datum zániku:15.10.2013 Výroba, montáž, odvoz: -kancelářský dřevěný nábytek -dřevěná eurookna a eurodveře -rustikální nábytek -interiérový nábytek na zakázku. Prodej: -výrobky ze dřeva: -okna, eurookna, dveře, eurodveře, -vrata -obklady -vybavování školních zařízení a knihoven. Průmyslová zóna Nedakonice.

Export, import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutního materiálu: -tyčová a tvarová ocel, trubek, plechy -železo, oceli -stavební díly -stavební ocelové mříže. Výroba, prodej: -výztuže v betonářské oceli -stavební armatury

datum zániku: 31.3.2013 Specializovaný maloobchod, prodej: -drogerie, ogistické zboží -barvy, laky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní krytina: -betonová BRAMAC, KM** BETA -pálená TONDACH, MEINDL -asfaltové vlnité desky ONDULINE, AQUALINE -vláknocementová bezazbestová: -maloplošná BETTERNIT, DOMINANT -velkoplošná VLTAVA -asfaltové izolační pásy DEHTOCHEMA -střešní okna VELUX, FAKO -střešní doplňky ...