THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Realizace, výstavba: - dřevostavby z beskydského smrku - inteligentní domy - IQ bydlení. Dodávka, realizace, montáže: - exterierové stínění: - žaluzie, rolety, markýzy - interierové stínění: - žaluzie, rolety, plisse, japonské stěny - okenní sítě, sítě do dveří.

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - garážové stání - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

Práce, poradenství, služby: - projekční kancelář - projekty občanských, průmyslových a zemedělských staveb - inženýrská činnost - stavební dozory - projekty interierů - dodávky staveb - dodávky interiéry - montáž centrálních vysavačů, sádrokartónů, podhledů - prodej betonových střešních tašek a komínů Leier - prodej tvárnic ...

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Prodej, e-shop, montáž, servis: - vjezdové brány - garážová vrata - předokenní rolety - hutní materiály

Prodej, servis, oprava: - motorová čerpadla - elektrocentrály - křovinořezy - sekačky - traktory - pásové transportéry - lodní motory - motorové pily - postřikovače - rosiče a foukače. Provozovna: - Horní Pasky 1619, Valašské Meziříčí.

Malířské, natěračské práce. Čištění: - fasády - chodníky - střechy. Rekonstrukce balkónů. Malby, nátěry výškových budov.

Montáže, opravy, servis: - elektrická zařízení - veřejné osvětlení - rozhlasy. Práce: - výškové - s vysokozdvižnými plošinami do výšky 16 m, montážní plošina MP - 13. Nákladní autodoprava - Avie 21 F a Avie 31 L.

Elektromontáže. Elektrorevize Oprava, servis: - elektrospotřebiče - elektro nářadí - kabelové rozvody - vypínače. Montáže, opravy, revize: - elektrická zařízení - elektrické spotřebiče - bytové i průmyslové elektroinstalace.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Elektromontáže, elektroinstalace. Komplexní realizace osvětlení: - pro fotbalové i zimní stadióny - ostatní sportoviště, tělocvičny, hřiště.

Zednictví. Práce: - zednické, stavební práce: - provádíme hrubé stavby - stavba plotů, zdi - sádrokartonářské, sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - obkladačské - obklady stěn, pokládka dlažby - zateplení budovy, fasády - kamenické práce - stavba krbů, krby.

Revize a zkoušky plynu v průmyslu. Kontroly plynu v průmyslu. Plynové otopy sklářských agregátu. Plynové otopy sklářských pecí a van. Revize kyslíku v průmyslu. Revize a zkoušky dusíku. Speciální plynové otopy. Revize a zkoušky plynových hořáků. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných a technických ...

Interiéry na klíč. Stolařství, truhlářství.

Výrobce vrtáků, záhlubníků, výhrubníků, výstružníků a nástrojů na opracování otvorů.

Provádíme pokládku podlahových krytin v bytech, soukromých domech, kancelářích a na úřadech. Jsme firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Vyměření zakázek a konzultace provádíme na místě zdarma. Rádi vám také poradíme, jak o kterou krytinu pečovat.

Prodej - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy Výroba - řezivo - přířezy - bukové dveřní prahy - brikety

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů, bytových jader na klíč - obkladačské práce.

Malířské práce. Natěračské práce. Nátěry fasády.