THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.

Dřevovýroba, dřevodílna. Výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - odkládací stěny - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek. Práce: - stolařské, truhlářské.

Montáž, práce: -zednické -obkladačské -elektroinstalační -vodo - topo - plyn -sádrokartonářské -malířské -interiérové dveře a zárubně -pokládka PVC, koberců, plovoucích podlah.

Stavební firma. Klempířské a pokrývačské práce. Sádrokartonářské práce. Opravy: - ploché střechy. Hydroizolační nátěry. Zateplování střech.

Prodej, montáž: - zahradní chatky, domky - pergoly, dekorační mříže, ploty atd.) - zahradní nábytek - palisády - dřevěné ploty - dětské domečky - psí boudy.

Stolařství: - schodiště, schody, celodřevěné, kombinované, modulové - interiérové dveře - kuchyně - nábytek - podlahy.

Stavební práce: - fasády - zateplení rodinných a bytových domů - pokrývačské a klempířské práce. - tesařské práce - sádrovápenné omítky.

Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Výroba: - nábytek Pronájem nemovitostí ve vlastním areálu: - sklady - kanceláře - výrobní prostory.

Projektování dřevostaveb a dřevěných konstrukcí. Projektování od návrhu po zhotovení. Vizualizace.

Montáž, dodávka: - plovoucí podlahy. Práce podlahářské.

Práce, řemeslo: - elektro - veškeré elektroinstalace, elektromontáže - zabezpečovací zařízení - slaboproud, silnoproud - vysoké, nízké napětí.

Realizace: - izolační nástřiky.

Řemeslnické práce: - čištění koberců a čalounění - úklidové práce - malířské práce - natěračské práce - zednické práce.

Výroba, prodej: -zahradního nábytku -kuchyňské linka -obývací stěny -z masivního dřeva, borovice, dub, akát

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových objektů. Půjčovna: - stavební technika - zahradní technika. Autodoprava. Nakládaní s odpady.

Silnoproudé elektroinstalace průmyslových, kancelářských a bytových prostor. Slaboproudé elektroinstalace MaR a TV/SAT.

Stavební činnost: - zateplování budov, izolační práce - střechy - izolace plochých střech, nátěry střech - komíny - oprava stávajících cihlových komínů - nátěry konstrukcí, fasád pomocí horolezecké techniky.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, veřejně přístupná sportoviště, komunikace pro pěší) - projekce, projektová činnost.

Výstavba inženýrských sítí: - plyn, voda, kanalizace - provádění drobných staveb.

Realizace střech na klíč. Rekonstrukce střech. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Prodej: - střešní materiály. Zateplení šikmých střech. Poradenská a rozpočtová činnost.

Vodovody a kanalizace. Provoz, obsluha, stavba, údržba, čištění, projekce: - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod (ČOV).

Drobné stavební práce: - šamotářské - zednické - podlahářské - bourací.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.