THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Silniční motorová doprava - osobní ...

Kominictví. Práce: -kominické -čištění, vymetání komínů -vložkování komínů -rekonstrukce komínů -revize, kontroly -fasádní komíny

Zastoupení firmy ROIS a Alyos. Renovace, montáž, poradenství: -bytových interiérů -stropních podhledů

Pokrývačství, tesařství od 09.11.2015 do 31.12.2099

Zámečnictví, nástrojářství

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu ...

Služby: -inženýrská činnost ve stavebnictví, energetice -majetko-právní služby -vývoz zboží pro firmy, které chtějí dovážet vlastní sortiment do EU -plnění EKO-KOM. Eshop: - LED osvětlení - vazačky armatur - elektronický bidet - vodovodní baterie.

Výroba a prodej nábytku a prodej elektrospotřebičů za internetové ceny.

Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

Renovace: - koupelny Vodoinstalační práce.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Izolatérské práce: - zateplení budovy. Klempířské práce, klempířství. Rekonstrukce, opravy, hydroizolace, tepelné izolace: - střechy komplet.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytku (nábytek): -obýváky, obývací stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje -předsíně -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -skříně, skříňky -stoly, stolky -postele -botníky -police, poličky -atd.

Půjčovna, půjčování, pronájem: - malá a střední stavební mechanizace: - vibrační desky a válce, pěchy - elektrocentrály. Prodej, pronájem: - silniční panely - stavební stroje, nástroje a zařízení, BOSCH, WACKER, HILTI.

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malování, malby -natěračské, nátěry, natírání.

Stavební činnost. Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce. - panelových, bytových a rodinných domů - škol, sportovních center - obchodních center, administrativních budov - parkovacích domů.

viz PK Instalace. Instalatérské práce. - topenářské, plynařské práce. Návrhy, dodávka materiálu a montáže. Montáže, rekonstrukce: - kotelen - otopných těles - solárního topení - podlahového topení - bojlerů, kotlů - centrálních vysavačů - krbů.

Projekční práce- pozemních a průmyslových celků, architektonické studie. Stavební dozory Statické posudky

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Přímý dovozce zařízení italské firmy ACCORRONI S.r.l. Velkoobchod a maloobchod, servis: -plynových teplovzdušných jednotek MEC -lokálních topidel GHIBLI -míchaček vzduchu ARIANNE -klimatizace.