THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malby, malování -natěračské, natírání, nátěry.

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Realizace, rekonstrukce: -střechy z fóliových materiálů. Prodej: -fóliové krytiny americké výroby Firestone RubberGard EPDM: -jednovrstvá membrána ze syntetické pryže, ze směsi etylén propylen dien monomeru, technických sazí, záměsových olejů, vulkanizačních činidel a speciálních přísad.

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Elektromontáže, montáže, instalace: -elektroinstalatérství, elektroinstalace: -silnoproudé -slaboproudé -zdravotechnika, zdravotechnické instalace (ZTI) -ústředbní topení a vytápění.

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Práce: -instalatérské, domovní instalace: -VODOinstalatérské, vodoinstalace -TOPO, topenářské, vytápění, topení -PLYNařské, instalace a rozvody plynu. Realizace: -vnitřní a venkovní kanalizace -klimatizace -čerpadla.

Stavební firma: - komplexní dodávka staveb o velikosti do 30 mil. Kč - revitalizace - bytové, panelové domy - obklady panelových domů - rekonstrukce, zateplení rodinných domů - střechy. Působnost ve Zlínském, Jihomoravském, Olomouckém kraji a Praha a Střední Čechy.

Malby bytů, kanceláří, škol, provozoven ... Natěračské práce - okna, dveře, radiátory, pergoly ... Opravy nátěrů oken EURO

Profesionální kutil. Hodinový manžel. Práce: -drobné opravy, instalace, montáže v domácnosti: -sestavení nábytku -zapojení spotřebičů apod.. Výroba: -z kovu - kovovýroba -ze dřeva - dřevovýroba.

Služby: - rámování, paspartování

Maloobchod, prodej, servis: -posilovací stroje a zařízení (autorizovaný prodejce firmy KETTLER) -stoly na stolní tenis KETTLER Návrhy, projekce, dodávka, montáže, servis: -bowlingové dráhy. Zámečnická výroba.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej, pronájem: -systémové bednění PASCHAL. Stavební firma. Stavby, výstavba: -rodinné domy a domky -občanské -bytové -průmyslové. Práce: -komplexní stavební -demolice -udržovací práce na stavbách.

Elektroinstalace: - v novostavbách a rekontruovaných objektech - drobné opravy a rekontrukce elektrických rozvodů - rozvody TV, SAT - zabezpečovací systémy - domácí telefony a videotelefony - revize.

Stavební firma Otépka s více než desetiletou tradicí působí v oboru stavebních a zateplovacích systémů. Garantuje spolehlivost, rychlost, a cenovou dostupnost s cílem dosáhnout maximální spokojenosti zákazníka. V rámci svých služeb se stavební firma Otépka specializuje především na - výstavba dřevostaveb, rodinných domků ze dřeva - výstavba ...

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství. Projekce, dodávka, montáž, poradenství: -ústřední vytápění, topení -zdravotechnika Realizace: -rozvody vody v plastech, oceli, mědi, nerezu

Projekce, montáže, servis: - slaboproud: - rozhlas, telefony, zabezpečovací systémy, kamerové systémy, satelitní rozvody - silnoproudé rozvody v bytové a průmyslové výstavbě.

Práce: - truhlářství. Výroba, distribuce: - nábytek z masivního dřeva - botníky - věšákové stěny - police.

Prodej, maloobchod: - vodoinstalační, topenářský materiál. Doplňky: - kování - železářství, železářské potřeby.

Klempířské, tesařské pokrývačské práce: -montáže střešních oken. Střechy: -bonský šindel -sedlové, šikmé, valbové (jehlan). Zlínský kraj.

Truhlářství, truhlář. Výroba, návrh: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje -ložnice.

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna (profil DECEUNINCK) -vstupní dveře -parapety -žaluzie -okenní sítě -zimní zahrady -plastové obklady -zednické zapravení.

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.

Prodej: -speciální ekologické čistící prostředky pro autoopravárenství i domácnost. Výroba, prodej: -opravné materiály pro servisy: -záplaty na vzdušnice -lepení na duše pro všechny typy pneumatik -materiály pro opravy bezdušových pneumatik. Lisování: -technické pryže, technická pryž (guma/gumy) do forem.