Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Realizace, stavební práce: -stavby všeho druhu -stavby na klíč -zelená úsporám. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnerová vozy MAN. Pneuservis, oprava, servis: -Zlín-Louky, Dlouhé díly 393 tel.:577107062.

Společnost PURPANDA s.r.o. se sídlem v Tečovicích u Zlína se specializuje na zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Izolatérské práce provádíme především na Moravě a ve Slezsku, ale také na Slovensku.

Firma Bazény Zlín s.r.o. se již od roku 1994 specializuje na stavbu bazénů Desjoyaux. Zajišťuje výstavbu bazénů na klíč, a to komplexně od návrhu až po uvedení do provozu. Na základě dlouhodobých zkušeností Vám nabízí: - výstavbu bazénu - montáž bazénu - filtraci bazénu - zastřešení bazénu - bazénové doplňky - servis - odborné ...

Služby, zajištění: -požární bezpečnost a zabezpečení staveb. Výroba: -protipožární dveře -revizní dvířka. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -systémy požární ochrany -systémy protipožárního odvětrání -požární ocelové dveře -plynotěsné dveře -požární ocelové poklopy -revizní dvířka. Výrobce požárních uzávěrů. Člen ...

Truhlářství, truhlářské práce, návrhář vestavěné skříně se zobrazením ceny skříně Zakázková výroba, návrhy, realizace: -kuchyně -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně

Stavební firma - specializace na realizaci střech.

Nabízíme vrtání komínů, vložkování komínů, jejich opravy a další kominické práce. Vrtání komínů je přesná, bezprašná a ve výsledku levná metoda, jak rozšířit váš komín, aby mohl být vyvyložkován. Odchylka u vrtání komínu je jen 2-3 cm na 15 metrů komínu.

Investor a provozovatel fotovoltaických elektráren. Realizace FVE pro rodinné domy, bytové domy, výrobní, obchodní či skladovací objekty, zemědělské stavby, sportovní zařízení apod.

Stavebně truhlářské výrobky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, montáž, kompletní servis. Dveře: -s přírodní dýhou a lakem -certifikovaný prodejce pro interierové dveře SAPELI -velký výběr skleněných výplní -masiv i dýhované včetně obložkových zárubní -bezpečnostní s kovovým jádrem, protipožární (požární) BEDEX, SAPELI ...

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

Výroba, prodej: - disky na pryžová kola - ATV pneumatiky a disky - spojovací materiál na vlnitý plech - kola pro manipulační a zemědělskou zahradní techniku - celá kola disk+pneumatika - pláště a duše - atypy disků kol.

Firma Pipemont se sídlem v Otrokovicích nedaleko Zlína se zaměřuje na komplexní realizaci energetických celků pro velké průmyslové společnosti v regionu Zlínský kraj. Dodáváme a montujeme výměníkové předávací stanice, průmyslové rozvody, horkovodní a teplovodní rozvody, parovody, kotelny. Další naše aktivity se týkají projektování v ...

Chytrá chemie. Výroba, prodej: - stavební chemie - čistící, odmašťovací prostředky - chemické přípravky pro úklidové firmy a průmysl - hydroizolační materiály pro stavebnictví.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - obkladačské práce (včetně dodávky obkladů a dlažeb) - pokládka zámkové dlažby.

Hlavní činností firmy Jadrníček, s.r.o. je kompletní servis hořáků a kotlů na všechny druhy paliva. Poskytujeme uvádění hořáků a kotlů do provozu jejich montáže, servis, měření a regulaci. Také naší specializací jsou montáže technologií kotelen a souvisejících technologií. Práci provádíme zodpovědně, spolehlivě a kvalitně, v dohodnutém termínu. ...

Stavba, rekonstrukce, modernizace, generální a běžné opravy, servis: -stroje s mechanickým pohonem. Prodej: -koželužské stroje, laboratorní testovací soudky -stroje po GO i před -náhradní díly ke strojům. Práce: -strojírenská činnost: -obráběcí práce, obrábění -zámečnické práce -opravy koželužských strojů Stěhování objemných a ...

Tesařské, pokryvačské a klempířské práce. Nové střechy a rekonstrukce.

Kominické práce: -čištění komínů -vložkování komínů -periodické prohlídky spalinových cest -autorizované měření účinnosti spalovacího zdroje -technické a revizní zprávy -měření emisí -kolaudace.

Výroba, výrobky: - koupelnový nábytek - vany, sprchové a vanové shrnovací zástěny - hydromasážní vanové systémy - wellness - skleněné sprchové kouty a boxy - plastové shrnovací dveře - plastové venkovní a vnitřní obklady - venkovní a vnitřní parapetní desky - koženkové čalounění - koženkové shrnovací dveře - plastové stavební ...

Služby: - elektromontáže - silnoproud - slaboproudé rozvody - kamerové systémy, domovní telefony, TV a SAT rozvody - bezpečnostní systémy - optické sítě. Outsourcing technologií - správa počítačových sítí, preventivní péče, nonstop servis. HOT-line v případě poruchy, problémů: - 840 111 221 .

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Home - Office. Servis architektům, interiérovým firmách a truhlářům. Výroba: -nábytku na zakázku. Velkoobchod: -elektrospotřebiče -sanitární zboží, baterie, dřezy, drtiče. Maloobchod, prodej: -nábytek. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Půjčovna nářadí. Montitech systém pro montáž oken. Provozovna: - Zvonička 191, 763 14, Zlín - Velíková.