Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Výkopové práce minibagrem Bobcat 316: - výkopy pro jezírka a rybníčky. - hloubení jam pro výsadbu stromů a keřů. - základy pro ploty i domy, čištění koryt.

Společnost Puidukoda CZ s.r.o. působí v oblasti velko- a maloobchodního prodeje a výroby palubek, teras, podlah, fasád a hoblovaného zboží ze sibiřského modřínu a severského smrku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. se rovněž zabývá povrchovými nátěry a speciálními úpravami dřeva. V sortimentu firmy naleznete toto zboží: Obklady - smrkový ...

Dodávka, montáž: -stínící a garažová technika: -rolety -pergoly -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekční, průmyslová, výklopná -mříže -brány.

Společnost Plastor s.r.o. působí v oblasti PUR-polyuretanové chemie se zaměřením na vývoj, výroba a prodej polyuretanů - polyuretanové systémy, desky, pěny, elastomery, adheziva, pojiva. Klientelu máme po celé ČR, sídlíme v okrese Zlín. Jsme držitelé certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvousložkové polyuretanové systémy: - měkké pěnové systémy ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Působíme v lokalitě Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště, Kroměříž.

Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství. Zároveň zajišťuje servis čističek odpadních vod (ČOV). Působíme v okolí Zlína. Servis čističek odpadních vod: Servis ČOV - MVDr. Aleš Musil tel.: 603104551 email: ...

Koupelnové studio, návrhy, realizace: -3D návrhy koupelen. Maloobchod, prodej: -vybavení pro koupelny -sanitární keramika -koupelnové doplňky. Práce: -stavební -obkladačské, obklady, dlažby -podlahářské, plovoucí podlahy -domovní instalace: -VODOinstalatérské -TOPO, topenářské -PLYNařské.

Vodo - topo - plyn. Montáže, instalace, výměna, opravy: -rozvody vody v rodinných domech -rozvody plynového potrubí v mědi -ústředního vytápění -topných systémů -kotlů, otopných těles, oběhových čerpadel -podlahového vytápění -termostatických ventilů -redukční a pojistné ventily. Rekonstrukce koupelen. Rozvody, ...

Fotovoltaické elektrárny na míru. Montáž, realizace FVE.

Firma Jiří Vajďák poskytuje služby v oblasti zemních a výkopových prací. Provádíme zpevnění břehů, koryt a také čištění a odbahnění rybníků a potoků. Dále jsme schopni nabídnout úpravy terénu a nákladní autodopravu. Naše společnost sídlí v obci Trnava, okres Zlín. Práce, služby: - zemní a výkopové - oprava, zpevnění břehů, koryt, nádrží - ...

Vodní elektrárna, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektřina.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka nového schodiště. Renovace schodišť. Podlahy, zábradlí, obložky.

Malíři a natěrači z firmy Malířské a natěračské služby Hubíkovi působí v okolí Zlína, v lokalitě Zlínský kraj. Malířské práce provedeme kompletně v bytových i průmyslových objektech, s oškrabem staré malby i penetrací. Natěračské práce zaměřeny na nátěry konstrukcí, oken, dveří, zárubní i průmyslové nátěry.

Instalatérské práce - rozvody vody v plastu, mědi, alpexu. Koupelny na klíč. Topenářské práce. Plynařské práce.

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Společnost KKS-SERVIS, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá veškerou stavební činnosti. V rámci našich služeb nabízíme především komplexní stavby, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor, kanceláří a výrobních hal, včetně zpracování projektové dokumentace. Realizujeme např. stavební systémy ze sádrokartonu, tepelné ...

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Kamenictví. Na prodej nové náhrobní kameny, pomníky, hřbitovní doplňky. Rekonstrukce starých náhrobních kamenů a pomníků. Broušení a čištění hrobů. Pískování, renovace písma. Gravírování fotoportrétů. Leštění a řezání žulového kamene.

Práce, montáž: -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -příčky -obklad umakartových koupelen sádrokartonem -rekonstrukce vnitřních stěn suchou omítkou – sádrokartonem -zvuková a tepelná izolace minerální vlnou.

Dodávka, montáže: -střešní pláště, ploché střechy -zateplení nových budov, objektů -sanace průmyslových objektů -bytové i rodinné domy, domů -kompletní stavební práce. -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -kompletní realizace střech, spodní izolace, hydroizolace, hydroizolační stěrky. Poradenství v oboru střešních ...

Vodoopravářské, topenářské, plynařské práce Drobné instalatérské práce.

Kominictví. Práce: - frézování komínů, dehtu v komíně - vložkování komínů - kontroly komínů dle vyhlášky 34/2016 Sb - čištění komínů - prohlídky inspekční kamerou. Měření: - Co - tahu komína.

Kominické prace -čištění komínů a kontrola spalinovych cest -vložkování kominu -opravy starých komínů -frézování komínů a vypalovani kominu - drobne zednicke prace( oprava dvirek a opravy kominu) -vodoinstalatérské a topenářské práce.