Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Projektová činnost ve výstavbě. Projektování elektroinstalací.

Výroba: -ocelové konstrukce hal -ocelové technologické konstrukce -ocelové stavební konstrukce -zámečnická výroba oken, dveří, vrat, světlíků. Montáže: -opláštění ocelových konstrukcí včetně střech -výrobních zařízení a výrobních linek.

Maloobchod, prodej: -palubky -hoblovaný polotovar: -lišty, hranoly, plotovky -OSB, překližka -plovoucí podlahy -parapety vnitřní -prahy -stolařské materiály -lepidla, tmely -zahradní nábytek -vnitřní dveře -barvy, laky -spárovky.

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Vodo Topo Plyn. Veškeré instalatérské, topenářské, plynařské práce. Montáže: - vodoinstalací a odpadů - topení - plynu. Opravy, čištění kanalizace.

Stavební firma. Inženýrská výstavba.

Firma JAST OKNA s.r.o. poskytuje kompletní výměnu oken a dveří včetně všech souvisejících prací: -demontáže starých výplní stavebních otvorů - následné montáže - montáž doplňků - stínící žaluzie - sítě proti hmyzu - parapety vnitřní a venkovní - odstranění starých oken a dveří.

BMKco. s.r.o. - síť prodejen "handy corp". Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní a upevňovací technika - spojovací prvky pro solární systémy - brusný a řezný materiál - nástroje, drobné nářadí - ochranné pracovní pomůcky OOPP..

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební a nátěrové hmoty - ochranné vrstvy, barvy, laky, lepidla, tmely. Výroba, dodávka, aplikace: - těžké antikorozní nátěrové systémy - polyuretanové, syntetické, epoxidové Výroba: - ROKOFINAL - tmel pro finální úpravu sádrokartonu Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lepidla - malířské ...

Prodej a výroba radiátory: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -široká nabídka ventilů -příslušenství.

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Prodej: -drobné elektrické spotřebiče -bílá technika (pračky, ledničky, sporáky, mikrovlnné trouby, vestavěné spotřebiče) -instalační elektromateriál (elektroinstalační) -gufera - klínové řemeny -elektrické plotýnky - topná tělesa do ohřívačů vody -elektrouhlíky - motorové kondenzátory -\'O\' kroužky -segrové pojistky ...

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

DEKTRADE a. s. – střechy, fasády, izolace Charakteristika činnosti - profil: obchodní činnost prodej stavebně izolačních materiálů, fasádních systémů a střešních krytin včetně doplňků projekční činnost - zajišťuje ATELIER STAVEBNÍCH IZOLACÍ – specializované středisko společnosti DEKTRADE projekty, posudky, konzultace, dozory, výzkum, ...

Projekční a dodavatelská společnost v oblasti: - vzduchotechniky - klimatizace - rekuperační větrání rodinných domů - průmyslová klimatizace.

Výroba, dodávka, prodej: - střešní krytiny - střešní krytina z plechu - plechové střechy, střecha - trapézy - trapézové plech - okapy - okapové systémy - plotové lamely. Skřidlplech, Gapa, Steela, Topdach, Unidach, Uniplech, falcovaná krytina, Stepro. Zpracování pozinkovaných a lakoplastovaný plechů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, půjčování: -stavební nářadí a technika -kotevní technika -hutnící technika -diamantová technika. Speciální práce: -vrtání, řezání diamantovou technikou. Půjčovna: -stavební mechanizace. Solární dopravní značení.

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zakázková výroba, zámečnictví: -kovovýroba: -brány -vrata -zábradlí -mříže na míru. Práce: -zámečnické. Umělecké kovářství