Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Waterblasting - odstraňování VDZ a gumy pomocí vodního paprsku, drsnění povrchů vozovek. Technologie Waterblasting odstraňuje: - barvy na VDZ - hladké i profilované termoplasty a studené plasty - fólie včetně profilovaných verzí - protiskluzové vrstvy - gumu - povlak z nových betonů - olejové, benzinové i naftové skvrny - zlepšuje nebo ...

Vývoj, výroba, zpracování: -materiály pro automobilový průmysl: -na ochranu proti korozi, abrazi, odírání -na odhlučnění -na zatěsňování spár a svárů -na lepení částí karoserií -na vlepování skel -materiálové báze produktů: -PVC*, epoxidy, polyuretany, elastomery, akryláty, vosky, modifikované systémy. Výroba, ...

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, opravy, servis: -průmyslová vrata HORMANN -garážová vrata HORMANN -pohony a motory pro průmyslové a garážové brány a vrata.

Dokončovací stavební práce. Prodej, dodávka, montáž:oplocení a ploty na klíč, kované ploty - sekční garážová, rolovací, protipožární, průmyslová vrata - brány vjezdové posuvné, křídlové včetně automatizace - předokenní rolety, žaluzie, sítě.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika.

Ing. Josef Pivoda nabízí inženýrskou činnost, stavební dozor investora a koordinaci BOZP na staveništi.

Montáže: -izolace potrubních rozvodů chlazení, klimatizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -izolační potrubní pouzdra -kompletních systémů pro zateplení domů -izolační spojovací materiál.

Společnost Fatra, a.s. patří mezi významné světové zpracovatele plastů, sídlí v Napajedlech u Zlína. Dodává výrobky z plastů pro různá průmyslová odvětví - např. plovoucí vinylové podlahy, PVC podlahy, paropropustné fólie a lamináty, hydroizolační systémy Fatrafol, polyesterové fólie BOPET, technické vinylové fólie, plastové vytlačované profily, ...

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Ateliér GARANT je projektová kancelář. Jsme držiteli autorizace České komory autorizovaných inženýrů a techniků v oboru pozemní stavby. Zabýváme se zpracováním projektů v oboru pozemních staveb a inženýrskou činností ve stavebnictví v rámci přípravy staveb i při jejich realizaci. Služby: - inženýrská činnost - projekty - studie ...

Prodej, zaměření, odborné položení, pokládka: - podlahoviny PVC - linoleum - pohlahoviny z korku - parkety - prkenné podlahy - dřevěné podlahové krytiny - laminátové podlahy - koberce Prodej, montáž: - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - vchodové dveře - protipožární dveře

Jaroslav Rajnoch provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Poskytujeme komplexní služby v oblastech vody, topení, plynu a odpadů. Vše za příznivé ceny. Instalatérské, topenářské, plynařské práce: - montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů - výměny van, WC, ...

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Výstavba, prodej: - nízkoenergetické rodinné domy v obci Ludkovice.

Stavební projekce, projektování a realizace: -stavby: -občanské, bytové, průmyslové -elektrická zařízení -specializace na tranzitní ústředny -inženýrská činnost -geodetické práce -reprografické práce -poradenství. Pobočky: - Polní 21, Velké Přílepy - Újezd 390, Újezd u Val. Klobouk.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Tesařské a pokrývačské práce. Realizace a renovace střech. Oprava a výměna střešní krytiny. Montáž střešních oken Altány, pergoly...

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Dodávka, montáž, výstavba: - foukaná, tepelná a zvuková izolace. - přírodní bazény BIOTOP - kořenové čistírny odpadních vod

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Areál Ludkovice Prodej stavebního řeziva. Dřevovýroba.

-Dřevovýroba -pila -stavební řezivo -pořez kmenové kulatiny -palivové dřevo -výroba pergol