Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

Stavební firma: - zateplování budovy - nátěry fasády - hydroizolace základů domu a střechy - sádrokartony a kazetové stropy - malby a nátěry - obklady a dlažby - dřevěné pergoly a přístřešky - schodiště - zámkové dlažby.

Komplexní tesařské a pokrývačské práce. Realizace na klíč.

Malířské a natěračské práce: - malování interiérů - bytových i nebytových prostor - malba schodišť v činžovních a bytových domech včetně zábradlí - strhávání starých tapet a lepení nových - natírání fasád rodinných domů i firem - renovace dveří a kovových zárubní - renovace ústředních topení nástřikem barvy - natírání betonových ...

Koupelnové studio Kompletní dodávka, prodej: - obkladů, dlažeb a sanitární techniky určené pro vybavení koupelen rodinných domů, bytů a komerčních objektů, koupelnové a sprchové baterie Rekonstrukce, realizace a návrhy koupelen

Nabízíme zemní a výkopové práce. Provádíme výkopy základů a základových pásů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů. Dále nabízíme nakládání a přemísťování zeminy a jiných materiálů, rovnání a svahování terénů, výkopové a zahrnovací práce, hloubení rýh pro inženýrské sítě, demolice objektů a jiné zemní či výkopové práce.

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin Al a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Provádí navařování metodou TIG a mikroTIG na součástech i po tepelném zpracování. Je výrobně obchodní firmou zaměřenou na prodej nástrojů a nářadí pro strojírenství. Služby: - svařování - návary TIG a mikro TIG - ...

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Revizní technik elektro: E1A pro zařízení bez omezení napětí v prostorách bez nebezpečí výbuchu a hromosvody E1B pro zařízení bez omezení napětí v prostorách s nebezpečím výbuchu a hromosvody Autorizovaný technik kategorie TT00 - Technologická zařízení staveb

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Zámečnictví a kovovýroba. Ocelové haly včetně opláštění. Ocelové konstrukce - schodiště, mosty a lávky, billboardy, zastřešení.

Výroba a prodej vířivek a plaveckých bazénů swim spa. Firma Hydropool spas s.r.o. ze Zlína Vám zajistí koupi vířivky či swim spa dle Vašich požadavků a představ. Prodej, instalace, profesionální poradenství a konzultace. Individuální přístup a záruční a pozáruční servis našich odborných pracovníků.