Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Firma HD GEO, s.r.o. se specializuje na provádění zeměměřičských prací. Mezi naše služby patří tvorba geometrických plánů, vytyčování hranic pozemků, polohopisů i pasportizace budov. Naši kancelář najdete ve Slavičíně na ulici Osvobození. Zeměměřická činnost, služby: - geodetické práce pro katastr nemovitostí geometrické plány, vytyčování, ...

Výroba z profilů DECEUNICK, INOUTIC prodej : -plastová okna. dveře -zimní zahrady -obklady -parapety -plastové fasády, omítky interiérů -zámečnictví -autodoprava -průmyslové stavby -stavebniny.

Internetový obchod, eshop, e-shop s kovonástroji. Maloobchod, prodej: -nástroje pro kovoobrábění -nářadí - elektrické, vzduchové, ruční -měřidla.

Prodej a dovoz přírodního kamene - různé variace a tvary. Realizace kamenických prací. Nabízíme: - zdicí kámen - nepravidelné obklady a dlažby - slapáky - valouny - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Provádíme provozní revize plynovodů v rodinných a bytových domech, montáže a opravy úniku plynu, výměny připojovacích pl. hadic. Měření spalin a ověření nepřípustného podtlaku v BJ, tlakové zkoušky domovních a jiných rozvodů plynu.

Kompletní stavební práce v lokalitě Zlínský kraj Rekonstrukce, přestavby a revitalizace Stavby na klíč -veškeré stavební práce -sádrokartony -koupelny na klíč -domy na klíč -elektroinstalace -zateplení, zateplování domů -rekonstrukce -práce bagrem -terénní páce

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Malířské a natěračské služby. Malování bytů, domů i komerčních objektů a nebytových prostor. Působnost v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.

Výběr a položení zámkové, betonové i zatravňovací dlažby Stavba vstupní branky s oplocením Zpevnění plochy

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Zámečnictví, nástrojářství. Vývo­j, kon­strukce, kom­plexní výroba: - pro­duk­ty a kom­po­nen­ty z oce­li, nerezu a hliníku. K hlavním pro­duk­tům patří výro­ba a mon­táž desig­nového kry­tování strojů.

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Kovovýroba: -chovatelská zařízení -kotce, výběhy, boudy pro psy -překážky pro psy -porodní bedny -odkládací boxy pro psy - zámečnické - klempířské - ocelové konstrukce - oplocení, zábradlí - automatická vrata. Prodej-výhradní zastoupení pro ČR +SK: - WINNER PLUS krmivo pro psy i kočky Montáže: - polykarbonátové ...

Servis, opravy, prodej, půjčovna: - zahradní a lesní techniky. Pronájem: - stavební nářadí.

Montáže, instalace: - ústředního topení, podlahového topení - plynových kotlů, elektrokotlů - plynových topidel - plynových i elektrických ohřívačů vody. Veškeré vodoinstalatérské práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Savební firma: -výstavba rodinných domů, průmyslových staveb -zateplování, fasády.

Izolatérství. Klempířské práce. Renovace střech. Izolace rovných střech. Nátěry, mytí fasád. Zednictví. Bourání, demolice. Podlahářství.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenní sítě proti hmyzu -stínící technika: -žaluzie, rolety -screenové předokenní rolety -garážová vrata -plastová okna Velkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.

Servisní služby - servis, opravy: stavební stroje Cat® - polní servis - dílenský servis. Půjčovna: - stavební stroje Caterpillar - manipulační technika.

Služby: - instalace, údržba a správa datových a televizních sítí - výstavba a rekonstrukce společných televizních antén (STA) - instalace příjmu TV (DVB-T, DVB-S) v rodinných domech - instalace a nastavení koncových zařízení (DVB-S přijímače, TV přijímače, set top boxy, dekódovací moduly, dekódovací karty) - instalace domovních zvonků, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - eshop, internetový prodej profesionálního nářadí a strojů -závitořezy -drážkovače -pily -ohýbačky -řezáky a kolečka -nůžky -odhrotovače -lisování -svářečky plastů -tlakové pumpy -pájení a hořáky -vyhrdlovače -vrtání a frézy -čističky kanalizace -videoinspekce -hasáky, kleště, klíče -montážní ...

Kamenické práce navazující na stavební architekturu, interiérové a exteriérové doplňky z kamene. Zpracování přírodního kamene. Výroba: - kuchyňské a koupelnové desky, schody, parapety, pečící kameny aj. výrobky z kamene.

Instalatérství - vodo topo plyn. Práce: - vnitřní rozvody vody a kanalizace - plynoinstalace - plynovodní přípojky, domovní, průmyslové plynovody - ústřední vytápění - montáž rozvodů ústředního topení, podlahové topení - montáž zařízení pro chlazení.