Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pružiny: -tlačné, tažné, skrutné -výrobky z pružinového drátu a pásky: -spony, háčky, kroužky, závlačky -pružné kolíky, talířové pružiny -náhradní díly na zemědělské stroje.

Vstřikování a lisování plastů: -doplňky k plastovým oknům.

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

Značková franchizová prodejna Solodoor . Prodej: - dveře Solodoor.

Společnost ZKZ stavební s.r.o. se věnuje výrobě a montáži ocelových konstrukcí a zavěšených fasád, které vychází z principu bezkontaktního zateplení a reprezentují ji především tzv. provětrávané fasády. Skladba zavěšené fasády je tvořena nejčastěji tepelnou izolací určenou do těchto typů aplikací, nosným Al nebo kovovým roštem, který zároveň ...

Elektromontážní práce: - silnoproud - průmyslové, bytové a domovní elektroinstalace, strukturovaná kabeláž, osvětlení - slaboproud - kamerové systémy, zabezpečovací systémy. Revize elektro.

Kompletní servis, montáže, revize hromosvodů: - projekce, projektování hromosvodů. - konzultace a cenové nabídky zdarma.

Společnost ENVIprojekt CZECH s.r.o. se zaměřuje na: - komplexní řešení nakládání s odpady - návrhy technologií v odpadovém hospodářství - využití dotací pro financování projektů - projektovou přípravu a vlastní realizaci ekologických staveb souvisejících s odpadovým a vodním hospodářstvím, - průzkumné geologické práce - testování - ...

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba: -montovaných a zděných domů. Montáž: -suchých staveb -sádrokartonové konstrukce a izolace -sádrokartony KNAUF, RIGIPS -zateplování fasád -minerální podhledy AMF -palubkové obklady. -truhlářství

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Prodejní sklad: - spojovací materiál - kotevní technika, vruty - brusivo - konstrukční šrouby - tesařské kování - stavební chemie - nerezový program.

Čerpací technika. Studny. Úprava vody. Automatické závlahy.

Instalace, montáž: -vodoinstalace z plastu, měďi, pozinku -svařování odpadního potrubí Gerberit -topení podlahové a ústřední -plynoinstalace. Montáž, opravy, revize, zkoušky: -vyhrazená plynová zařízení. Montáž, servis: -plynových, kondenzačních kotlů - DESTILA, PROTERM, TERMONA, VIADRUS, QUANTUM, JOHN WOOD.

Dodávka, montáže, instalace, revize: -silnoproudé elektromontáže, elektroinstalace -přípojky k RD a podnikatelským objektům -rozvody VN, NN -kompenzační rozvaděče. Realizace, rekonstrukce: -veřejné osvětlení -trafostanice. Oprava, revize: -transformátory VN, NN Projekce elektro.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Firma TEiKO spol. s r.o. je největší výrobce sanitární techniky v České republice. Vyrábíme a prodáváme vany, sprchové kouty, sprchové vaničky, panely, zástěny, masážní systémy, parní boxy, vířivé bazény, umyvadla. Výroba, prodej: -sanitární výrobky z akrylátu, sanitární technika: -koupelnové vany, vaničky -rohové vany -vanové vířivé ...

Dodávka, montáže, instalace: -vyhrazená plynová zařízení: -plynovody a přípojky -regulační stanice plynu -topení z plastů, oceli a mědi -výstavba - teplovody a horkovody z předizolovaného potrubí. Rekonstrukce: -kotelny a výměníkové stanice. Práce: -komplexní plynofikace měst, obcí včetně projekce -domovní ...

Stavební činnosti v civilním sektoru. Stavební činnost v obranném a bezpečnostním průmyslu. Pyrotechnická činnost. Projekční a auditorská činnost. Zabezpečovací systémy. Ostraha osob a majetku. Perimetrická ochrana objektů. Provádění technického dozoru staveb a koordinace BOZP.

Prodej: - autobusů značky KAROSA, IVECO BUS, ROŠERO-P - vozidla TATRA. Generální a běžné opravy, servis: - motory LIAZ TEDOM - autobusy KAROSA, IRISBUS, IVECO - nákladních automobilů LIAZ, TATRA - nezávislého topení - měření emisí, emise - brusírenské práce, výbrusy motorů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly KAROSA, ...

Renovace dvěří a zárubní Zlín, oprava: - dveře, zárubně - vestavěné skříně - kuchyňské linky. Prodej, montáž: - nových dveří a obložkových zárubní.

Klempířské a pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -okapové systémy -oplechování fasád, komínů.

Instalatérské práce: - vodoinstalační - instalace vody - topenářské práce - topení

Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.