Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Velkoobchod, prodej: -nářadí a nástroje pro strojírenství stavebnictví a kutily: -ruční nářadí TONA, STANLEY, ZBIROVIA, AJAX, NAREX

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační: -opravy stoupaček -zdravotní instalace: -rozvody teplé, studené vody, odpadů, bojleru -TOPO, topenářské: -dodávka, montáže - topné systémy, kotle.

Výroba, prodej, instalace: -sekční garážová vrata (rozměry vrat dle požadavku zákazníka) -garážová vrata v imitaci dřeva včetně dálkového ovládání -průmyslová vrata za nízké ceny -vjezdové brány : -posuvné -křídlové -závory -oplocení.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Správa, pronájem: -nemovitosti. Developerská činnost. Hotel IMOS: -Praha 9, Tryskovická 686, 19600 tel.:283109111 (100) e-mail:hotel.imos@avonet.cz www:hotel.imos.cz

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...

Prodej a servis stavební, manipulační, průmyslové a komunální techniky: - stavební stroje značky Merlo, AJCE, Hyundai, CIFA, VTN EUROPE.

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Kominické služby včetně frézování a vložkování komínů. Kominík. Revizní technik spalinových cest. Stavby krbů. Instalace krbových vložek.

Realizace: - generální dodavatel průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí průmyslových objektů (hal) - dodávka a montáž střešních a stěnových plášťů z PUR, PIR, minerálních panelů včetně klempířských prvků - střešní světlíky - zámečnické výrobky.

Vnitřní a strojní omítky: - jednovrstvé, štukové, sádrové.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Práce: -malířské, malování, malby interiéru -malíř -benátské štuky - nátěry fasád.

Zakázková výroba: -dveře: -mezipokojové -vstupní -posuvné -garážová vrata -nábytek -bytové doplňky.

Výroba nábytku na míru včetně podlah a vestavěných skříní.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Práce: -stolařské, stolařství. Výroba: - interiéry obchodů, - stoly, - dětské a obývací pokoje, - postele, - chodby, skříně, - kuchyně, - dveře, schodiště, - venkovní exteriéry, - úly.