Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
FAB-Shop.cz a Železářství Otrokovice, zámečnictví: -klíče, autoklíče. Montáže: -zámky, kování, schránky. Železářství: -kování, zámky, kliky -stavební chemie -elektrické nářadí -spojovací materiál. Prodej: - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ...

Zámečnictví, zámečnická výroba, servis: - manipulační technika: - skladové vozíky - manipulačních vozíků. Prodej: - paletové vozíky. Výroba: - 60 druhů rudlů - atypické vozíky dle výkresu nebo vzorku.

Realizace: - ploty - betonové, drátěné ploty, laťkové, panelové - brány a branky. Služby: - vrtání děr pro sloupky a vzpěry - betonování sloupků a vzpěr - napínání pletiva - osazení podhrabových desek - osazení brán a branek.

Prodej, výroba, montáž, servis, výhradní dovozce: -brány CAME. -komponenty pro brány, vrata. -šíny, vozíky, kladky, panty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pro garážová vrata, vjezdové brány, parkovací zábrany, závory.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Instalatérství. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

Opravy: - hřídele - závitů - oprava poškozených částí převodovky - poškozených ozubených kol. Renovace strojních součástí. Svařování hliníku, nerezu, litiny. Svařované konstrukce. Aplikace tvrdonávarů. Zakázková zámečnická výroba. Konstrukční činnost.

Stolařské práce. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyně -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -eurookna -vstupní i interiérové dveře z masivu -schodiště.

Komplexní malířské a natěračské práce pro Vás zajistí firma Pavel Slovenčík. Provádíme výmalbu bytových i nebytových prostor, protipožární nátěry, nátěry fasád, konstrukcí, oken a také dveří. Sídlíme na adrese Školní 1300, Otrokovice, okres Zlín. Práce, řemeslo: - malíř, malířské - natěrač, natěračské. Služby: - malování, výmalba bytové ...

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

IDEAL TRADE, spol. s r.o. je obchodně výrobní firma. Prodáváme, dovážíme a distribuujeme nábytkové a bytové doplňky, kuchyně a kuchyňský nábytek, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, zábradlí, ploty, brány, vrata, pletiva, potrubní systémy a šroubení pro rozvody. VELKOOBCHOD, PRODEJ, DOVOZ, IMPORT Nábytkové doplňky, vybavení kuchyní, ...

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Výroba, velkoobchod, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: -technické válce - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků. Výroba: - areál Jasno Jasenná u Zlína ...

Truhlářství, podlahářství. Zednické práce.

Práce: -malířské a natěračské -dekorování interiérů a exteriérů -speciální malířské dekorační techniky: -imitace štukatérských výzdob -imitace mramorů, granitů ... -imitace keramických obkladů -imitace dřev. Návrhy na PC.

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Pokrývačství, tesařství

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Kovoobrábění. CNC výroba: - obrábění - frézování - broušení - obrážení. Výroba: - jednoúčelových strojů a zařízení.

Projekční kancelář: - projekční práce v investiční výstavbě.