Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Práce: - kompletní stavební práce: - hloubkové zakládání staveb, vrtané piloty, - dopravní a vodohospodářské stavby, - protihlukové stěny, - údržba silnic, - zemní práce, - studny.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Malířství a natěračství. Drobné stavební práce.

Zednictví. Montáže velkoformátových obkladů a dlažeb. Montáže: - podlahového topení BEKOTEC-THERM - elektrického topení DITRA-HEAT - moderní LED – technologie osvětlení. Komplexní řešení terasy či balkonu.

Prodej: - ruční nářadí - brusivo - ochranné pracovní pomůcky, obuv, oblečení.

Plynové kotle do 50 kW i nad 50 kW značek Viessmann a Wolf. Záruční a pozáruční servis, uvedení do provozu a roční prohlídky (květen-červenec). Poruchová služba: 777583549 .

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Kompletní slaboproudé a silnoproudé elektro práce. NON STOP elektro havárie - havarijní služba. Zabezpečovací technika. Kamerové a dohlížecí systémy. Anténní rozvody ( STA / SAT / TV ). Domovní zvonky a videozvonky. Přístupové systémy, evidence pohybu osob, docházkové systémy. Telekomunikace. Audio technika a ozvučení. Datové ...

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici má distribuční sklad v Otrokovicích. Máme široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Firma Marek Vidlák se zabývá profesionální péčí o dřeviny. Arboristice se věnuji již řadu let a zajišťuji mimo jiné rizikové kácení stromů, sečení trávy či údržbu zahrad. Provádím také čištění kopaných studní. Služby: - arboristika - péče o dřeviny - rizikové kácení stromů - řez stromů - výsadba stromů a zahrad - sečení trávy - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -řezné nástroje: -vrtáky, záhlubníky, závitníky, upichovací nástroje -upínací nářadí a nástroje: -redukční a upínací pouzdra, držáky nástrojů -seřizovací přístroje pro NC** a CNC* stroje včetně příslušenství -měřidla: -posuvná měřítka, hloubkoměry, mikrometry, dutinoměry, ...

Nářadí, nástroje, měřidla, stroje z produkce firmy HAHN+KOLB, českých a zahraničních firem.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

- ořezy a rizikove kácení stromů -práce ve výškách s použitím horolezecké techniky: - opravy, nátěry fasády, střechy, konstrukcí - čištění ploch ve výškách - čištění a nátěry okapů - mytí oken - odtraňování, shoz sněhu, rampouchů - instalace reklamy, zábran proti ptactvu.

Malířské, natěračské práce.

Servis plynových zařízení, elektrospotřebičů

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Stavební činnost, výstavba: - modulové dřevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonstrukce domů. Ukázkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Služby: - elektroinstalace - revize - návrh, dodávka komplexní elektro zařízení, technologie měření a řídící systém.