Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáže, instalace, revize: -elektrická zařízení bez omezení napětí -zařízení rozvoden a trafostanic. Oprava: -transformátory. Projektování: -rozvodny -řídící systémy. Měření termovizní kamerou.

Malířství. Malování interiérů: - bytů, pokojů, kanceláří. Opravy bytových omítek. Nátěry: - oken, radiátorů...

Eshop: -dřezy, baterie, drtiče -drátěný program -vestavěné spotřebiče -Celá ČR.

Provádění: -tepelná izolace a hydroizolace polyuretanovou pěnou: -svislé a vodorovné konstrukce (střechy) -nádrže a chladící boxy -výplně dutin polyuretanovou pěnou. Výroba: -výrobky z tvrdé polyuretanové pěny.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

VO, MO, prodej: -stavební materiály -tepelné materiály: -vaty, izolační lepenky -střešní krytiny -zdící materiály -stavební nářadí -betonářská ocel -řezivo Dovoz: -stavebního materiálu.

Kompletní lešenářské služby. Lešenářství. Pronájem, půjčování, půjčovna, montáž, demontáž, doprava: -lešení -stavební trubkové lešení -rámové lešení PERI. Sklad: - Hulín, Záhlinická.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce všeho druhu. Opravy a rekonstrukce: - pokovení zkorodovaných ocelových zámečnických a klempířských konstrukcí - hydroizolace plochých střech včetně nátěrů - sanace betonových konstrukcí - zateplovací termoizolační stěrky TK therm 3.tisíciletí, včetně nátěrů - venkovní ...

Panelárna Louky. Výroba, prodej betonových výrobků: - strukturovaná dlažba - stropní panely - filigrány - obrubníky, zatravňovací tvárnice - silniční panely - atypické betonové výrobky. Čerpací stanice LPG - tel.: 732683735.

Stavební firma. Zateplování fasády: - rodinné domy - bytové domy.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Zakázková a sériová výroba plošného těsnění z pryže, silikonu, vitonu, PU, PTFE a klingeritu. Eshop: prodej lepidel a tmelů Universum, Loctite, Henkel, Loxeal a Soudal, pásků Tesa. Fakturační adresa: - Dřevnická 549, 76001 Zlín.

Práce: -sádrokartonářské -zateplování budov PAULÍN, STOMIX -dekorační omítky -obklady koupelen -bytová jádra -opravy komínů -zelená úsporám.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Kominictví - působnost ve Zlínském kraji. Revize komínů. Kontrola, čištění komínů - pro kotle na tuhé paliva, plynové kotle, krbová kamna a krby. Stavby komínů. Sídlo: - Praha 4 - Chodov 149 00, Majerského 2034/13.

Čištění kanalizací a odpadů strojově tlakovou vodou. Zajišťujeme služby ve Zlíně a okolí.

Naše firma Jan Bilík sídlící v okrese Zlín se již téměř 15 let zabývá komplexní realizací obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru. Pokládáme také velkoformátové obklady a dlažby. Naší specializací jsou především rekonstrukce koupelen. Dále také provádíme rekonstrukce domů a zateplování budov, jako i dodávku a montáž sádrokartonových konstrukcí ...

Malíř pokjů. Malířské a natěračské práce: - výmalba bytů, domů, kanceláří - nátěry dveří, zárubní, radiátorů - natírání plotů, pergol aj. dřevěných a kovových povrchů

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Výkopové a zemní práce minibagrem. Doprava multikárou.

Výstavba dřevostavby - domy z masivních dřevěných panelů. Základové desky. Fasády. Demolice

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Činností naší společnosti GH domy s.r.o. se sídlem ve Zlíně jsou již více než 25 let veškeré stavební práce. Pokud plánujete stavbu rodinného domu na klíč jsme Vám plně k dispozici. Dále Vám nabízíme pomoc s terénními úpravami nebo zkušený a seriozní stavební dozor nad stavebními pracemi, průběžnou kontrolou stavebních prací a zastoupení v jednání ...