Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Developerská a investiční společnost Nízkoenergetické bytové rodinné domy a byty Zlín-Štípa. Prodej domů na bydlení. Výstavba bytových, řadových a rodinných domů Prodej pozemků pro individuální výstavbu se zajištěnou základní technickou vybaveností.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce: -průmyslové stavby -bytová výstavby -rodinné domy. Kancelář najdete v Otrokovicích, průmyslový areál Toma, budova č. 16.

osobní sklad - nechce figurovat pod tímto názvem společnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní okna VELUX -profily

Pokládka podlahových krytin.

Návrhy, montáže, servis slaboproudých systémů v panelových domech: - společná televizní anténa STA / SAT - domovní telefony DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovací systémy-EZS - čipový přístup-ČP.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové stěny v okolí silnic, dálnic a průmyslových prostor -protihlukové systémy prosklené -protihlukové stěny betonové (liadur) -protihlukové stěny dřevěné (u některých typů je možná recyklace) -protihlukové stěny hliníkové.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Geodetické a důlně měřičské práce: - zaměřování polohopisu a výškopisu - vytyčování staveb - zaměřování inženýrských sítí a přípojek - vytyčování hranic pozemků - dělení pozemků - zaměřování skutečného provedení staveb - geometrické plány po rozestavěné či nové stavby - geometrické plány na věcná břemena.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Provádění výškových a zednických prací.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Projekční kancelář. Projekční činnnost, projektování: -projektování v investiční výstavbě -inženýrská činnost. -architektonické studie. -projekty interiérů.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Firma SEA Zlín s.r.o se zabývá výrobou kotlů a rekonstrukcí kotelen - komplexní dodávka, montáž a servis. Jako Zlínská firma s dlouhodobými zkušenostmi se zabýváme rekonstrukcí kotelen, včetně dodávky a montáže tlakových zařízení, plynových rozvodů a plynovodů. Jsme certifikovaní specialisté na výrobu kotlů ...

Sklenářství. Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - řezání, vrtání skla. Výroba: - skel na míru - zrcadel - sprchové kouty. - interiérové i exteriérové prvky ze skla - obklady, zábradlí

Výroba, montáže: -chladírenské, mrazírenské dveře (do -50°C) - izolované dveře do vytápěných nebo vychlazovaných prostor: -jednokřídlé, dvoukřídlové, posuvné v různých sílách izolací a druhů těsnění -s povrchem z pozinkovaného plechu síly 0, 5 mm lakovaným barvou s potravinářským atestem nebo z nerezového plechu síly 0, 5 mm ...

Sklenářství: - zasklívání-zrcadla na míru - broušení a vrtání - izolační dvojskla - sprchové kouty. - přístřešky z lexanu.

Sklenářské práce: -řezání, broušení skla -lepení skel a zrcadel -montáž zrcadel i skel v interiérech -vrtání otvorů -výroba skleněného nábytku -pískování -zasklívání.

Společnost Gasedo - Martin Dolanský Zlín provozuje eshop detektor-shop.cz, kde můžete objednat profesionální detektory plynu. Využijte možnost pronájmu - zapůjčíme spolehlivý osobní detektor plynů pro profesionální použití v oblasti, kde hrozí nebezpečí při práci s výbušnými či jedovatými plyny nebo nedostatek kyslíku. Také provádíme revize ...

Práce sklenářské: -zasklívání, řezání, broušení, vrtání skla -lepení skel. Výroba ze skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (zpětná zrcátka) -skleněné skříně -výstavní skříně -vitríny -izolační dvojskla, dvouskla -DITHERM vakuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. Rámování: -obrazy.

Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.