Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -ložiska, brusné kotouče, řetězy, kotevní technika.

Zpracovatel veškerých druhů odpadů. Odvoz, přeprava odpadů včetně nebezpečných. ČOV - čistírna odpadních vod. Sklad nebezpečných a ostatních odpadů. Drtící linka. Poradenství - pro ADR. Sídlo: - tř. Tomáše Bati 1566, 765 02 Otrokovice.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Eshop, prodej: - lapače hmyzu - elektrická zařízení na hubení létajícího hmyzu - venkovní tepelné infrazářiče .

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Maloobchod, prodej, konzultace, montáže, zaměření: - dveří: - venkovní vchodové včetně zárubní - vnitřní - laminátové, dýha, fóliové - bezpečnostní - interiérové obložkové zárubně ke všem vnitřním dveřím - parapety - dveřní kování - prahy dřevěné.

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrábí a dodává jeřáby a zdvíhací zařízení. Jsme zaměřeni především na výrobu jeřábů mostového typu a jeřábů konzolových nebo sloupových. Vyrábíme nové jeřáby a řešíme také jejich rekonstrukce a generální opravy. Výroba: - mostové jeřáby, mostový jeřáb - portálové jeřáby, portálový jeřáb - sloupové, konzolové ...

Práce: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásové pile -ohýbání plechu -obrábění kovů -mechanické leštění a broušení. Výroba z nerezu a oceli: -zábradlí, mříže, schody, schránky.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Kovovýroba, výroba: -stavební zámečnické výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálů: -řezání, stříhání, ohýbání plechů -zakružování a stáčení trubek a profilů -lakování Kovoobrábění.

Nákup nemovitostí - Investice do nemovitostí po celé ČR i v Evropě. Výstavba, prodej: - nemovitosti - byty, apartmány. Prodej: - pozemky pro výstavbu vil a rodinných domů.

Návrh, konstrukce, výroba: -formy: -pro vstřikování termoplastů -pro vulkanizaci -pro vstřikování hliníku. Výroba: -vstřikování plastových dílů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál od tuzemských i zahraničních dodavatelů: -šrouby, nábytkové šrouby, matky, nýty, podložky -vruty, eurovruty -nerezový spojovací materiál -kolíky, závlačky, červíky -kroužky, seeger kroužky -kotevní upevňovací technika -řezný a brusný materiál (brusiva) -ruční ...

Kominictví. Demolice původních starých komínů. Výstavba komínů. Rekonstrukce, frézování, vložkování komínů. Kotlíkové dotace.

Zámečnická výroba, kovoobrábění

Výroba, prodej: - skelné lamináty, sklolaminát - pro automobilový a letecký průmysl: - přepravní boxy - sklolaminátové boxy pro koně - prodejní stánky - pro zemědělství a potravinářský průmysl: - nádrže - zahradní kolečka

Betonárna s největší kapacitou ve Zlíně. Vyrábíme betonové směsi pro občanské, průmyslové, liniové stavby. Beton přivezeme, přečerpáme, vystavíme prohlášení o shodě. Našimi zákazníky jsou velké stavební firmy i drobní stavebníci, kutilové. Nabízíme poradenský servis. Obhlídku staveniště. Zkoušky betonů. Služby vlastní laboratoře. ...

Zámečnická výroba - atypické výrobky, individuálně řešené nerezové konstrukce. Výroba, dodávky, realizace: - schodiště všech typů - zábradlí ke schodištím - zábradlí systémové - dveře, vrata, brány - dveřní, schodišťová, barová madla - vybavení koupelen - konstrukce vstupních, kontrolních a bezpečnostních systémů - ochranné ...

Stavební projekce: - rodinné domy.

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Divize zinkovna: -galvanické zinkování, eloxování, moření hliníku. Divize solar: -kompletní realizace, servis fotovoltaických systémů.