Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Podlahářské práce: -podlahy, koberce -lepení PVC -olištování -renovace a broušení parket -vyrovnání podkladů Likvidace starého materiálu. Prodej: -koberce, PVC, korek.

Oplocení pozemků na klíč, brány a branky. Stavby plotů na klíč.

Renovace dřevěných podlah, podlahářské práce: -dřevěné podlahy, tělocvičny, taneční sály - včetně dodání materiálu. Pokládání, montáže: -plovoucí podlahy -palubové podlahy -mozaiky -OSB desky -parkety.

Zemní a výkopové práce. Demolice.

Modulové domy. Stavba: - nízkoenergetické, pasivní domy - dřevostavby. Výroba: - Zádveřice - Raková 425, areál zemědělského družstva.

Prodej, výroba: - větrací mřížky (akustické, okenní) FLATAIR, AS9 TURBO, MULTIAIR - ventilátory. Výroba: - hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen: -sprchové kouty a boxy -vodovodní baterie -dřezy -sanitární keramika -koupelnový nábytek -vany, hydromasážní vany -obklady, dlažby -plastové rozvody vody -odpady z PVC -izolace -bojlery -průtokové ohřívače. Realizace, rekonstrukce: ...

Výroba konstrukčního řeziva, krovů různých délek a altánů.

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Dodávka, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Prodej: -stavební řezivo -dřevěné palubkové obklady -tvarované plotovky -dřevotřískové desky.

Půjčovna nářadí, lehké mechanizace, stavební a zahradní techniky, minibagrů, nakladačů. Velkoobchod, maloobchod, prodej, půjčovna: - stavebního nářadí - stavební techniky -minirypadlo.

Sklenářství. Výroba, prodej skel: - izolačních (dvojsklo, trojsklo), - opracovaných, - protipožárních, - žáruvzdorných, - bezpečnostních, - s ornamenty, - neprůstřelných. Práce: - zaměření a montáž, - poradenství, - řezání, broušení, vrtání, - zasklívání, rámování, - lepení akvárií, - zrcadla.

Koupelnové studio. Návrhy koupelen. Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnové a sprchové baterie

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Produkty firmy Schlüter Systems. Prodej: -vodovodní podlahové topení, elektrické topení -koupelnové žlaby, vpusti -spojovací materiál -stavební chemie -hydroizolace -materiál vodo-topo-plyn -solární systémy - alkony, terasy.

Prodej: - stavební chemie Mapei - zaměření pro montáž obkladů a dlažeb, příprava podkladu vč. izolací, podlahy, sanace betonu apd. materiály skladem - nářadí pro obkladače - keramické dlaždice tl. 9mm, 20mm, 30mm Ceramiche Keope. Montáž: - montáž keramických obkladů a dlažeb včetně giga formátů

Terasová prkna: - WPC dřevoplastové terasy - WPC terasy Woodplastic. - WPC terasy SILVADEC - WPC terasy BambooGard Plotovky - plotové systémy: - WPC dřevoplastové ploty - WPC ploty Woodplastic.

Stavební činnost, práce středního rozsahu Realizace: -průmyslová a občanská výstavba.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství