Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodejní sklad: -PVC -korek -dřevěné parkety -plovoucí podlahy -koberce -lepidla, laky -nátěrové hmoty -malířské nářadí, potřeby. Tónovací centrum. Podlahářství. Práce: -podlahářské, pokládka. Prodejní sklad - tel.: 571110656 Vzorkovna - tel.: 577226345

Sklenářství Oškera nabízí veškeré sklenářské práce včetně broušení, řezání, matování či lakování skel. Vyrábíme skleněný nábytek, zrcadla a také zasklíváme výlohy, okna, dveře. Zajistíme zaměření, montáž i dopravu. Sklenářské práce, zaměření, montáž a doprava: -řezání, broušení a matování skel -kalení skel -lakování skel -vrtání skel ...

Montáže, instalace: - bednění monolitických staveb: - bednění stropů, schodů, opěrných zdí. Realizace: - základové desky - kompletní dodávka hrubých staveb rodinných domů.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu a laminátových materiálů.

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Stavebniny: -pojiva, maltové a omítkové směsi -fasádní systémy -zdící materiály -střešní krytiny -komínový systém SCHIEDEL -izolace -okna, dveře -betonové dlažby -obrubníky, skruže -sypké hmoty.

Pěstitelská pálenice, pálení, výroba: -pálenka, destiláty, lihoviny.

Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.

Realizace, montáž, instalace, opravy: -VODO-TOPO-PLYN: -podlahové a stěnové vytápění -plynové kotelny -kotle na dřevoplyn -sálavé vytápění hal -tepelná čerpadla -solární systémy -rekuperační jednotky -výměna stupaček -centrální vysávací systémy -elektroinstalace, elektromontáže.

Prodejna spojovacích materiálů: - šrouby, matice, vruty, podložky, závitové tyče, hřebíky, talířové hmoždinky, kotvy - ocelové, chemické, lešenářské, ocelová lanka, řetězy, těsnění, nýty, spony - ruční nářadí: - pilky, pily, šroubováky, kleště, hasáky, sikokleště, segerovky, štípačky, kombinačky, vykružováky, pilníky, diamantové korunky, ...

Stavební firma. Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra - rodinné domy - komerční objekty - rekreační objekty. Práce: - zednické práce - obkladačské - pokládka dlažby, obklady stěny - malířské, natěračské - podlahářské - pokládka podlahy - stolařské práce - domovní instalatérské - vodo, topo, plyn ...

Energetický štítek - pracujeme po celé ČR. Energetický průkaz budovy (PENB) bez starosti až do Vašich rukou. Rádi Vám vypracujeme také projektovou dokumentaci se zárukou spokojenosti.

Eshop, prodej. - TRENDCHARGE - vše pro nabíjení Vašeho elektromobilu. Výstavba a instalace nabíjecích stanic.

Ruční výroba nožů - pro běžné nošení, pro lovce, rybáře, trampy, bushcraft. Možnost leptání monogramu na ostří. Dárkové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pro domácnosti, kanceláře, byty, domy i chaty - služby pro zahradu - opravy, montáže, instalace všeho druhu.

Výroba,prodej,montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové,posuvné,terasové,balkonové -systémy: -pro okna a dveře,zimní zahrady, fasádní a posuvné systémy -zábradlí -garážová vrata -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety,žaluzie,venkovní rolety, sítě proti ...