Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Dynamicky rozvíjející se společnost Realeco FM, s.r.o.se sídlem ve Zlíně se zabývá technickou, ekonomickou a administrativní správou bytových domu. Dále poskytujeme: - revitalizace bytových domů - získávání dotací - privatizace - případné zakládání SVJ. Nabízíme komplexní služby při všech etapách privatizace vašeho domu či zakládání BD ...

On-line prodej betonu, betonových směsí a litých podlah po celé ČR - eshop mujbeton.cz . Poradíme s výběrem vhodného typu betonu a zajistíme dopravu domíchávačem nebo korbou.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Služby: - stavební projekce, projektování, projekty a návrhy staveb: - statika, statické posudky - vizualizace interiérů, exteriérů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, technický servis, poradenství: - lepidel, lepidla-lepení a spárování obkladů a dlažeb - sanace betonových konstrukcí - pokládka a sanace potěrů horních vrstev podlah - stavební chemie.

Služby: -architektonické -projektování, projekce, projektová činnost.

Výroba: - nožů - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchyňské. Rukojeti jsou z různých materiálů - velbloudí kosti a jelení paroží, exotické tvrdé dřeviny jako eben či palisandr a tuzemské dřeviny švestka, jilm, také je možné použít umělé materiály jako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Návrh, prodej, realizace: - elektrické podlahové topení, topné rohože, kabely, termostaty, kompletní topné systémy.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Truhlářství SAMO CZ s.r.o. zajišťuje kompletní sortiment truhlářských a dřevařských služeb. Výroba a realizace včetně 3D vizualizace, dopravy a montáže kuchyní, vestavěných skříní, dveří, podlah a interiérového nábytku.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Instalatérské práce: -vodoinstalatérství, topenářství: -rozvody vody, topení či kanalizace -drobné opravy. Dodávky materiálu.

Pobočka. Služby: -celní deklarace. -celní poradenství -celní řízení -intrastat -elektromontážní práce

Malířské a natěračské práce. Malířství, malby, malování Natěračství, nátěry.

Vodoinstalace. Plynoinstalace. Ústřední vytápění. Solární systémy, fotovoltaické systémy. Tepelná čerpadla. Technický dozor stavby. Energetický audit.

Stavba,stavby,výstavba,realizace, rekonstrukce Práce stavební Rekonstrukce,stavby.

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Velkoobchod a prodejna stavebnin TRADIX UH, a.s. ve Zlíně má pro Vás široký sortiment veškerého stavebního materiálu, zdící materiál, ytongy, cihly, betony a dále zámkové dlažby, zárubně, eurookna, dřevěné dveře a okna Velux. Rozvoz je zajištěn po Zlíně v ceně materiálu. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, ...

Práce, montáže, revize, projekce: - rozvody vody, topení - plynovody - ústřední, podlahové vytápění - kotelny - sanitární technika - solární systémy - rekonstrukce koupelen Prodej: - vodo, topo, plyn materiál.

Služby: - tepelné izolace - potrubní rozvody topení, horkovodů, parovodů, výměníkových stanic, kotelen a chladících systémů.

Projekce, projektová činnost, výroba, kovovýroba: -přesné strojírenské výrobky -kusová, malosériová a velkosériová výroba CNC frézováním -plastikářské formy, plastikářských forem: -vstřikovací -vyfukovací -tvarovací -vulkanizační -RIM. Návrhy, projektování: -design výrobků z plastů. Zpracování: ...

Práce, řemeslo, montáž: -elektromontáže NN** (nízké napětí) -elektroinstalace -revize elektrických zařízení -montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení -domovní elektroinstalace.

Kompletní vybavení koupelen. Nabízíme: - prodej obkladů a dlažeb od renomovaných zahraničních i tuzemských výrobců - grafický návrh - stavební práce - rozvoz zboží.

Stavba, výstavba, dodávka, montáž: - střechy. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské (oplechování).