Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Provádíme: -rozvody průmyslových objektů a výrobních hal -elektroinstalace v domech a bytech -montáž rozváděčů -osvětlení -hromosvody. Realizace: -infratopení -centrální vysavače DUOVAC.

Provádění, práce: -epoxydové nátěry podlah průmyslové podlahy: -sklady, haly, servisy, parkovací garáže -nátěry podlah - vhodné do výrobních a skladových hal, parkovacích garáží, servisů, kotelen, sklepů apod. -bezprašné úpravy betonu, asfaltu: -plastbetony - vhodné na vyrovnání nerovností, opravy výtluků bez nutnosti ...

Zajišťujeme prodej a pronájem: -byty, nebytové prostory -architektonický ateliér -návrhy a realizace interiérů a staveb -developerská činnost.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost. -Zemní a výkopové práce.

Práce: -zámečnické -svařování hliníku, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mříže, rošty, vrata -stoly, dřezy -zábradlí, madla -schodiště, schody -žebříky -chrliče do bazénu.

Maloobchodní prodejna s průmyslovým zbožím - železářství - domácí potřeby - zahrádkářské potřeby -papírnictví

Ošetření podlah voskem. Ošetření dřevěných podlah. Ošetření přírodních kamenů. Pokládka podlahových krytin. Čištění koberců a sedaček. Barevné PU nátěry.

Zámečnictví. Jsme strojírenská firma ze Zlínska, která nabízí kooperaci v oblasti svařování. Svařujeme metodou MIG, MAG a TIG strojní součásti, plechové prvky, jacklové profily atd. (ocel, nerez, dural) Provádíme sériovou i kusovou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny - spojovací materiál, brusiva, tmely.

MO, prodej, montáž, servis: -žaluzie -plastová a dřevěná okna, dveře -rolety -plovoucí podlahy -dveře lamelové -záclonové tyče, garnýže -sítě proti hmyzu -vnitřní a venkovní parapety.

Výroba, dřevovýroba, montáže: -dřevěná, hliníková okna -vstupní dveře -zimní zahrady. Technické provedení: -třívrstvá lepená smrková lamela -celoobvodové kování ROTO -izolační dvojskla, trojskla -povrchová úprava - vodouředitelné lazury.

Zateplování rodinných a bytových domů, opravy fasád, renovace starších a zašpiněných fasád. Sanace zdiva, ploché střechy. Výměna oken a dveří.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Malířství, lakýrnictví, natěračství

Zednictví Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zámečnictví, zámečník. Zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: -vchodové dveře -vrata -zábradlí -mříže -schody -schodiště -nerezové zábradlí -sváření hliníku. Kovovýroba. Kovoobrábění.

Velkoobchodní prodej, sklad: -stavební materiály, stavebniny: -sádrokartony, stropní podhledy -tepelné, zvukové izolace -zdící materiály -stavební fólie -laminátové, dřevěné podlahy -střešní okna -dveře, zárubně -suché maltové směsi -komínové systémy -stavební chemie -interiérové, fasádní barvy -dekorativní ...

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Služby: - návrhy rodinných domů - studie staveb občanských i průmyslových - urbanistické studie - kompletní dokumentace pro územní rozhodnutí - návrhy interiérů - zelená úsporám - inženýrská činnost (stavební povolení, územní rozhodnutí, kolaudace apod.)

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody - elektrické nářadí - elektrické spotřebiče - pracovní stroje - svářečky - a další.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Výroba: - koleček - stavebních, zahradních, hospodářských - náhradní díly na kolečka - korby, rámy, kola, duše, pláště, disky, osky, ložiska - lešenářské kozy - stavební prohazovačky.

Architektonická projekční kancelář. Činnost, služby: -projektování, projektanti: -zpracování komplexních projekčních dokumentů -stavební dokumentace staveb -architektonické návrhy stavby, domy, domky, stavby všeho druhu -interiérů.