Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádění, práce: -stavby na klíč -rekonstrukce bytových a průmyslových staveb -zateplování fasády -stavební zámečnictví -rozvody kanalizace, vody, plynu -bourací, zemní práce. Výroba: -rákosové střechy, pletivo

Výstavba individuálních rodinných domů v lokalitě Napajedla.

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

BOSCH nářadí a spotřebiče je velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop, servis profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky: Prodej a servis: -profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky -kompletní sortiment příslušenství Bosch -domácí spotřebiče Bosch -mikronářadí Dremel -nářadí Skil Profesionální ...

Kompletní stavební činnost: -izolační práce: -tepelné -proti vodě - hydroizolační -tlakové -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce, tesařství -práce ve výškách, výškové práce -kompletní rekonstrukce střech a střešní systémy -opravy a nátěry fasád horolezeckou technikou. Sídlo: - Smetanova 1490, 763 61, ...

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Občanská výstavby, administrativní budovy, nákupní centra, hotely, sportovní objekty, školy, divadla, polyfunkční domy Průmyslová výstavba Bytová výstavba Rodinné domy, bytové domy Inženýrské stavby Komunikace, demolice, zemní práce a úpravy území

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.

Naše firma se specializuje na provádění stavebně technického dozoru stavebníka na stavbách a jako koordinátor BOZP na staveništi v oboru pozemní a průmyslové stavby. Zajišťujeme stavební dozor u staveb svépomocí. Konzultační a poradenská činnost.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba, montáže, prodej, dovoz: -interiérový, bytový: -dětské pokoje -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně, předsíňové stěny -kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový -kancelářský -pro hotely, banky, obchody, školy. Materiál: ...

Poradenství v oblasti energetiky. Enegetické audity dle zákona 406/2000 Sb. Průkazy energetické náročnosti budov dle vyhlášky 148/2007Sb.

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Práce: -zemní, výkopové, rekultivační -demolice. Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní - sypkých hmot Služby: -ukládání a recyklace inertních odpadů (odpady) -doprava tekutých odpadů v režimu ADR. Prodej: -recyklovaný materiál.

Zednictví: - sádrokartony, montáže sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové podhledy - příčky, předsazené stěny - speciální světelné rampy.

Rekonstrukce bytů a domů. Nabízíme kompletní rekonstrukce domů a bytů. Spesializace: bytová jádra, sádrokartony, obklady a dlažby, plovoucí podlahy, zednické a bourací práce, malířské práce.

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytku z masivu na míru dle přání zákazníka -vybavení interiérů -komody, postele -skříně vestavěné -stoly jídelní, kancelářské -dveře, zábradlí, schodiště.

Výroba: - nábytek - šatní skříně, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - interiérové dveře - valašského dřevěného šindele ze smrkového dřeva. 3D návrhy nábytku.

Poradenství, návrhy dodávky, instalace, montáž: - klimatizace - větrání s rekuperací vzduchu - slunolamy - stínící technika.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -elektronické součástky. Výrobky firem AlphaWire, Delta, FCT, GLP, HTDisplay, HY, Kingbright, Kitagawa, Körner, Mecal, Molex, Preci-Dip, Samwha, Sauro, Seoul Semiconductor, Sunon, Switchcraft, Team magnetics, Vacuumschmelze, Weco, a Woodhead. Provozovna: - Zlín, Šedesátá 7046 - budova 65, ...

Strojní omítky. Zednictví.

Internetový prodej koupelnových výrobků značky HOPA. Čalounění dveří Doplňky koupelen a WC Infrasauny Instalační materiál a doplňky Keramické doplňky Koupelnové radiátory a el. sušáky Koupelnový nábytek Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žlaby Parapety Parní a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubky Sanitární ...

Výroba, prodej: -plastové shrnovací dveře na míru -obložky zárubní -akční a koženkové shrnovací dveře -čalounění dveří -plastové, hliníkové, ocelové parapety.

Výroba, navíjení, převíjení, pozáruční servis, GO: -elektromotory -čerpadla -transformátory NN -ruční elektrické nářadí -průmyslové elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče. Oprava převodovek.

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.