Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka, montáž - žaluzie - rolety - markýzy - sítě proti hmyzu - garážová vrata - mříže.

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Stavební zámečnictví, strojní zámečnictví, zámečnické práce: - ploty, brány, branky, dveře, schránky - přístřešky, nástřešky, zastřešení - konstrukce, rámy, regály, mříže - komponenty gastro – stoly, regály, atypické držáky, síta - komponenty pro strojírenskou výrobu. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovoobrábění: - obrábění kovů ...

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce: - zateplení budovy, fasády - sádrokartonové příčky, sádrokartony, podhledy - Thermatex - půdní vestavby - obkladačské práce - obklady stěn, pokládka dlažby. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - kanceláře - interiéry rodinných domů - rodinné domy.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Revize, kontroly a zkoušky plynu v průmyslu. Revize, kontroly a zkoušky plynových spotřebičů. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných plynů - průmyslové plynovody - regulační stanice plynu - snižování tlaku plynů - průmyslové plynové spotřebiče - průmyslové plynové pece - spotřeba plynu spalováním Školení a ...

Služby: -architektonické -inženýrské včetně projektování.

Pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -zemní, výkopové Mini-rypadlo: -výkopy základů, přípojek, pařezů -vyhlubování rýh -nakládání sypkých hmot -bourání plotů.

Stavební činnost, stavební práce: -rekonstrukce a výstavba rodinných domů -zateplení, zateplování fasád -rekonstrukce staveb, budov, domů -průmyslové a občanské stavby -realizace bazénů -výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkové dlažby -opěrné zdi, zpevněné plochy -montáž sádrokartonů -výstavba inženýrských sítí, ...

Společnost Elgas Zlín provádí kompletní plynoinstalační práce a topenářské práce. Montáž, připojení, opravy, servis: - plynové spotřebiče na zemní plyn a propanbutan - topidla, karmy, sporáky - plynové kotle, kotelny - domovní a bytové rozvody plynu. Rekonstrukce plynových stupaček.

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Foukané tepelné izolace. Řešení akustiky-odhlučnění podlah, stěn a stropů. SDK konstrukce.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Izolatérské práce. Návrhy, dodávka, montáže: -hydroizolace, izolace proti vodě: -střechy, terasy, spodní stavby a základy -zahradní jezírka a bazény.

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.