Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Betonáže: - průmyslové podlahy - kladení armatur.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Komplexní stavby: -průmyslové, občanské. Projektování, realizace: -průmyslové stavby -závody a provozy na zpracování plastů, výrobu kompozitních materiálů, pneumatik, technické pryže, spaciálních, textilních závodů, chemických provozů -strojírenské, energetické provozy -občanské stavby -inženýrské sítě -školská zařízení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - revize hromosvodů Montáž: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - satelitní, anténní technika. Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Prodejna: - Kloboucká 763, Brumov-Bylnice - tel.: 778 071 120

Kompletní výstavba rodinných domů. Zateplení fasády, domu. Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Obkladačské práce - obklady, dlažby, zámková dlažba. Podlahářské práce - pokládka plovoucích podlah. Montáže obložkových zárubní. Zednické práce.

Služby, práce: -projektování, projekce, projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví. projektování rekonstrukcí: -stavby bytové: -rodinné domy -staveb občanských: -školy, školky, polyfunkčí domy.

Valašské dřevěnice na klíč. Výškové práce horolezeckou metodou: - opravy budovy ve výškách. Natěračské práce, natěračství. Zateplování staveb: - izolační, izolatérské práce, tepelné izolace - zateplení fasády bez lešení.

Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Správa, pronájem: - nebytové prostory - kancelářské prostory. Projekce, projekční činnost, projektování: - v investiční výstavbě - inženýrská činnost - předprojektová a poradenská činnost - geodetické práce - sítě elektronických komunikací.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA (DEVELOPMENT): -výstavba, stavba a prodej nových bytů, bytových domů: -lokalita Zlín, Nad Nivami -výstavba inženýrských sítí -inženýrská činnost ve výstavbě. Generální dodavatel: -Moravská stavební - INVEST, a.s. . Investor: -Nad Nivami, s.r.o. .

Specialista na komplexní realizaci studny vrtané a kopané a její údržbu: umístění a návrh studny, povolení studny, čištění a regenerace studní, opravy studní, odběr a rozbor vody, úprava a filtrace vody, čerpadla. Působíme po celé Moravě a Slezsku.

Projektová a inženýrská činnost.

Velkoobchod, prodej, servis, opravy, půjčovna, rozvoz: - malá stavební technika - stavební nářadí.. Oprava a údržba stavebních strojů