Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kompletní sortiment ručního nářadí pro dílnu, dům, zahradu. Eshop, internetový obchod, prodej: - stavební nářadí - ruční nářadí pro dílnu, zahradu, dům. Bazar - použité nářadí.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Podlahářství, podlahářské práce: - pokládka koberců, parket, PVC, plovoucích podlah - lištování podlah, renovace podlah, penetrace podlah.

Práce: - hydroizolace plochých, mírně šikmých střech - hydroizolace zelené střechy, balkony, terasy - hydroizolace podzemních konstrukcí, základů domu - izolace proti radonu a úniku ropných látek - izolace proti chemii, ropě, nebezpečnému odpadu - izolace bazénů, jezírek, vodních ploch.

Služby: -kovovýroba -drobné zámečnické práce.

Elektroinstalační technika - zastoupení značek Malpro a Pawbol

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Provádíme zateplovací práce a montáže sádrokartonů. Specializujeme se na zateplování a izolační práce s využitím sádrokartonu a kazetových podhledů ve Zlíně a okolí.

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Architektonický ateliér - projekční činnost.

Činnost: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) - revize elektrických zařízení.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperace a klimatizace - poradenství, konzultace.

Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.

Rekonstrukce domů, bytů. Zateplování fasády.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Firma KAMI, s.r.o. Otrokovice nabízí prodej, pronájem i servis veškerého zvedacího zařízení jako žebříkové výtahy, stavební vrátky, elektrické kladkostroje i malou mechanizaci a lešení. Na prodej nabízíme i palivové dříví - tvrdé i měkké štípané dřevo na topení. Prodej, servis, oprava, opravy, půjčovna, půjčování, zapůjčení, vypůjčení: ...

Zateplování budov, RD, fasády. Tepelné izolace: - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna. Občanská výstavba. Průmyslová výstavba.

Zaměření, návrhy, výroba, montáže: - skleněné konstrukce, kovové konstrukce - nerezové: - francouzská okna, celoskleněné dveře a stěny, zrcadla - venkovní zábradlí - sprchové kouty a zástěny - zimní zahrady a lodžie - přístřešky - pochůzná skla - posuvné dveře - světlíky.

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.