Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Komplexní služby v oblasti: - rekonstrukce staveb a bytových jader v panelových domech na klíč, od zaměření až po vlastní realizaci

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Podlahářství, pokládka a lepení PVC, vinylů, koberců.

Montáž, opravy, a revize a elektrických zařízení, elektrických vytápění a hromosvodů.

Prodej montovaných rodinných domů, stavební parcely v lokalitě Holešov - Dobrotice. Výhradní dodavatel RD Rýmařov s.r.o. pro Zlínský kraj.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: -rekonstrukce střech -pokládka krytin -montáž krovů, pergol, altánků, garážová stání, střešních oken -palubkové obklady.

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.

Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektrické nářadí MAKITA, WACKER, METABO, DOLMAR, FLEX, HECHT, HITACHI, NAREX, HIRETECH, RUBI, Maktek, GENT, BOSCH Půjčovna: -elektrického stavebního a průmyslového nářadí, nástroje, stroje, zařízení.

Pronájem a montáž lešení: -podlahářské práce, sádrokartonářské práce -menší tesařské práce.

Zateplení fasád domů. Montáž SDK konstrukcí.

Technická pomoc v investiční výstavbě. Poskytování technického dozoru investora. Poradenství při koupi nebo prodeji realit.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -bazény, swimspa -vířivé masážní bazénky HYDROPOOL -sauny, wellness -dodávka na klíč -bazénové doplňky a chemikálie

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - materiály pro výrobu nábytku - plošný materiál - parapety - kuchyňské desky - nábytkové a postelové kování - nábytkové komponenty.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Projektová činnost ve výstavbě: - vodohospodářské stavby.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Výroba - zahradní domy - pergoly Zateplování - budovy Výstavba - oplocení - ploty Výstavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce - domy Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyomítkářské práce

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace na klíč: -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba -rodinné domy. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -obytné kontejnery. Zaremba Transport - autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava plachtovými návěsy se specializací na NL, B, D včetně kabotážních přeprav. ...

Kamenictví, kameník, kamenické práce, výroba: -pomníky -obruby -krycí desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny -vázy -fotografie -urny -lucerny -mísy -písmo -pamětní desky -materiály: -žula, teraco (teraso) -tuzemské i dovozové -mramor.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.