THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Služby: - projektování elektrických zařízení se zaměřením na obytné buňky.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Výroba, prodej, montáž a zaměření: -plastová okna a dveře -zimní zahrady. Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu -parapety -garážová vrata -eurookna. Sídlo: -Bzenec, U Bzinku 1427.

Projekce, montáž, opravy, údržba, revize: -vyhrazené elektrické zařízení. Výroba: -rozvaděče nízkého napětí. Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje. Dodávka, montáž: -elektrická zařízení -silnoproudé a slaboproudé rozvody -transformovny -rozvodny a rozvaděče -umělé osvětlení -telefony -hromosvody a ...

Návrhy, dodávka na klíč, provádění, rekonstrukce, opravy, oprava: -stavební izolace, stavebních izolací -hydroizolace, hydroizolací -zateplování střechy -izolace pro ploché střechy. Výrobní středisko: -Brno 602 00, Stavební 2a tel.: 543255350 fax : 543255626.

Provádění, výstavba, stavba, realizace: -občanské, bytové, průmyslové stavby -rodinné domy, domky Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské Montáž, instalace, realizace: -okna VELUX -zateplovací systémy.

Projekce, montáž, servis, opravy: -domovní i průmyslové instalace: -vodoinstalace, vodoinstalatérství, voda, vody -topenářství, topenářské, topení, TOPO, vytápění -plynařství, plynařské, plynu.

Služby: -fotovoltaické elektrárny -provádění návrhů a realizace systémů -elektromontáže, silnoproudé instalace -hromosvody -revize elektrických zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Realizace a rekonstrukce střech. Klempířské práce. Montáž okapových systémů.

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební projekty, realizace: - interiéry. Stavební firma.

Výstavba a rekonstrukce: - objekty jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. - školy - obchodní centra - administrativní budovy - sportovní centra - parkovací domy - komunikace, silnice - mostní konstrukce. Realizace: - zemní a výkopové práce, terénní úpravy - inžerýrské sítě - vodovody, kanalizace.

Zakázková výroba: - spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace: - zemnící vruty, pletence, kotvení - spojovací materiál pro fotovoltaiku a solární panely. Velkoobchod, prodej: - stavebních materiálů pro montáže sádrokartonů a zateplovacích systémů.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Přípravné a dokončovací stavební práce. Realizace: - speciální omítky - zateplení budovy, fasády - bytové domy, panelové domy - loga na fasádu. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Realizace: - stavby. Služby: - činnosti související s územním, stavebním a kolaudačním řízením - zajištění výběru projektanta a zhotovitele stavby včetně ekonomického vyhodnocení - příprava smluvního vztahu - vypracování harmonogramu prací - stavební dozor - technický dozor investora - zajištění ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby interiérů, dekorační techniky, malování -natěračské, nátěry fasád, oken, dveří, radiátorů -tapetování -lepení ozdobných lišt a polystyrénů. Renovace, montáž: -podlahy, podlahové krytiny.