THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zemní práce, vnitrostátní nákladní autodoprava

Zaměřujeme se na rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč, na rekonstrukce bytů, rodinných domů a půldomků včetně zateplování fasád a střech. Realizujeme půdní vestavby, nástavby a přístavby. Působíme ve Zlíně a v okolních městech.

Zakázková výroba, prodej: -interiérová akvária -zahradní jezírka -skleněné korále, konponenty, výroba šperků, vánoční ozdoby. Celá ČR.

Práce: -pokrývačské -klempířské Dodávka, montáž, pokládka: -střešní krytiny značky BRAMAC, TONDACH, KM BETA, IKO, TEGOLA -klempířské z materiálu SAG, pozink, měď, mědi, titan-zinek, hliníku. Rekonstrukce, montáž: -střešní konstrukce.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Rekonstrukce bytu na klíč: - bytová jádra, byty - kancelářské prostory, kanceláře - sociální prostory. Montáže: - sádrokartony, stropní podhledy. Pokládka podlahovin: - koberce, lina, dlažby. Malířství, malířské práce. Obkladačské práce.

Provádění elektroinstalačních prací, elektroinstalace na klíč: - v bytové i průmyslové výstavbě - veškeré rozvody od přípojky na distribuční síť Montáže: - zakázkovou výrobu rozvaděčů - revize el.zařízení a hromosvodů - rozvaděčů, kabeláže, až po instalaci svítidel - podlahového vytápění do domů, bytů, koupelen - vyhřívání okapů a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodo-topo-plyn: -vodovodní armatury -zdravotní keramika -radiátory -bojlery -vany -kulové kohouty -koupelnové doplňky -plastové potrubí a fitinky.

Stavební firma. Stavíme dřevostavby a zděné rodinné domy na klíč.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.

Práce - malířské - natěračské - drobné zednické

Výkon zeměměřických činností: -zeměměřická geodetická činnost: -geometrické plány -vytyčování hranic pozemků, staveb -inženýrská geodézie -budování bodového pole.

Výroba stavební tepelné izolace z ovčí vlny

HODINOVÝ MANŽEL Valašské Klobouky Služby: - hodinového manžela v lokalitě Valašské Klobouky a okolí: - drobné opravy v domácnosti - malování bytů - malířské práce - natěračské práce, tapetování - pokládka - podlahy, obklady, dlažby - montáže nábytku, kuchyňských linek - instalatérské práce - elektrikářské práce - ...

Stavební firma. Rekontrukce staveb Demolice. Práce: - zednické - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody - topenářské, topenářství, instalace topení - plynařské. Montáže, opravy, revize: - plynových zařízení.

Stavební firma, stavba, výstavba: -průmyslové a bytové stavby na klíč -rodinné domy na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce a menší stavební práce -od projekce včetně inženýrské činnosti.

Práce: -protlaky -řízené podvrty -vrtání - tvrdé materiály -výkopové práce -pokládka kabelů.

Služby: - projekční činnost ve výstavbě

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Dřevostavby: - výstavba nízkoenergetických domů na klíč.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - štěrkopísky a kamenivo - uhlí - vše pro truhláře a kutily.

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah