THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Prodejna NAPA: Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - nářadí. tel.: 577221234. Prodejna KAPA: -76001 Zlín, Rašínova 522 tel.:577211234 po-pá 8-18, so 9-12. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz dle přání zákazníka: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví.

Truhlářství: Výroba: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -kuchyňský nábytek. Montáž: -obklady stropů.

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní tuzemská (speciální nízkoplošné vozy). Práce: -autojeřábem AD 20 t.

Služby, realizace, výstavba, údržba, rekonstrukce, opravy: -udržovací práce na stavbách -výstavbu bytovou, občanskou vybavenost a průmyslovou výstavbu. Inženýrská činnost: Ubytovna POS

Služby: - údržba, renovace bytů, domů, zahrad. Zednické, obkladačské, elektro, vodo, topo, podlahářské, malířské, klempířské, zámečnické a úklidové práce - čistění odpadů, komínů, chodníků, střech -plastové okna/ kompletní realizace/ -oplocení, úprava terénu -koupelny, bytové jádra, kuchyně -oprava, výroba nábytku -hydroizolace mokrých stěn ...

Naše firma s názvem Topgrand group s.r.o. se zabývá kompletním zabezpečením topenářské techniky od konzultace, projektu, dodání, montážních prací, revize, uvedení topného systému do provozu, tlakových zkoušek po spokojeného zákazníka. Zákazníkům nabízí široký sortiment výběru topenářského vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Projektování, výstavba, vybavení: -sportoviště. Prodej: -sportovní podlahy, povrchy, obklady stěn.

Zastoupení firmy Dynasol a poradenství: -práškové barvy Pulver.

Stolařství. Výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - postele - bytové doplňky.

Návrhy, výroba, dodávka, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně -kompletní interiéry: -bytový nábytek -kanceláře. Práce: -stolařské, stolařství:

Podlahářství. Podlahářské práce: -pokládka, montáže, prodej podlahových krytin: -plovoucí podlahy -laminátové podlahy -koberce -korek -obklady schodiště -montáže venkovních teras.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Nabídka teplých i studených jídel či nápojů. Možnost pořádání soukromých i firemních oslav.

Dodavatel komletního sortimentu izolačních a těsnících prvků - těsnící materiály.

Pokrývačaké, klempířské a tesařské práce.

Pila. Těžba, sušení, přibližování: -dřevo, kulatina. Prodej: -palivové štípané dřevo. Výškové práce. Štěpkování, prodej štěpky. Stolařství, výroba: - nábytek - dveře - zahradní dřevěné stavby. Prodej, bazar: - použitá technika.

Prodej, servis: - svářecí technika - ruční elektrické nářadí - pracovní oděvy - ochranné pomůcky.

Pokrývačské a tesařské práce.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Telefonní kontakt neověřen. Projektová činnost, projekce.

Výroba, prodej: -mozaikové parkety z listnatých a jehličnatých dřevin: -dub, buk, jasan, akát, bříza, modřín, olše, javor, ořech, třešeň -kombinace dřevin.