THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Komplexní malířské, natěračské práce. Malířství a natěračství, malíři - natěrači - tapetáři.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Elektromontáže: -silnoproud, silnoproudé, elektrikář -elektroinstalace.

Výroba, práce: -atypické zámečnické výrobky a konstrukce

Rekonstrukce, opravy, montáž, revize: -elektrická zařízení NN do 1000 V v bytech, domech, výrobních halách. -hromosvody -uzemnění objektů -nádrže PB (propan-butan). Montáž: -slaboproudé rozvody -domácí telefony -televizní rozvody.

Práce: -truhlářské, stolařské -drobná zakázková výroba.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Pražské silniční a vodohospodářské stavby, a.s. . Dopravní stavby. Inženýrské stavby. Pozemní stavby. Průzkumné a projektové stavby.

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství -kamenické, kamenictví. Výroba: -pomníky -náhrobky -nápisů.

Služby, práce: - geologický průzkum - inženýrská geologie - geotechnika Měření: - radonu - polní zkoušky (statická zatěžovací zkouška, ...)

Klempířství. Zakázkové klempířské práce.

Stavební firma se specializací na fasády a omítky. Rekonstrukce, opravy, oprava, omítání, stavba: -fasád omítek domů, staveb, rodinných domků, objektů -půdní vestavby a přístavby. Zateplování, zateplení: -vnější pláště budov - certifikovaný zateplovací systém MULTITHERM-RELIUS. Izolace, hydroizolace: -střechy a základy ...

Výroba a prodej: - dřevěná okna - dveře, schody

Práce: - montáže sádrokartonových desek - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader, koupelen, interiérů.

Sklenářské práce: -zasklívání u zákazníka i s dovozem skla -broušení skel, zrcadel -lepení poliček a akvárií -sklo do interiérů -skleněná výzdoba interiérů bytů a kanceláří.

Služby: - občanská výstavba - zateplování - suchá výstavba - stavby domů na klíč - rekonstrukce a revitalizace objektů - termodiagnostika Zelená úsporám: - poradenství a přípravu pro získání dotací z programu - možnost získání úvěru pro vstupní financování zakázky - projektovou dokumentaci pro stavební povolení - realizaci zakázky ...

Nabídka topenářských, instalatérských a plynařských prací. Prodej a montáž solární soustavy včetně regulace.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář -stolářské, stolářství, stolář. Zakázkový výroba: -interiérový nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -okna, dveře.

Stolařská a truhlářská výroba: -eurookna -dřevěná okna -vstupní, interiérové dveře -nábytek -oplocení, obklady -dřevovýroba, truhlárna. Provozovna: Sv. Štěpán 61, 76331 Brumov-Bylnice.

Práce: -sklenářské, sklenářství, sklo: -řezání, vrtání skla, rámování obrazů -izolace dvojskla -podlahářské, podlahářství, podlahy. Maloobchodní prodejna: -Brumov-Bylnice, Kloboucká 866 tel.:577330091, Po 8-15:30, Út - Pá 8-17, So 9-11 -podlahářské práce, podlahářství: -pokládka, lepení a prodej: -koberce, podlahoviny ...

Výroba, prodej: -cementové zboží: -studniční skruže -betonové poklopy -zatravňovací dlažba -odvodňovací trubky a žlaby -obrubníky -betonové sloupy -krytina, hřebenáče -betonové zahradní krby. Půjčování, půjčovna, prodej: -přívěsné vozíky. Prodej, maloobchod: -cementu za výhodné ceny.

Zámečnictví, výroba: - vrata, brány - schodiště

Stavební firma, dodávka, montáž: -fasádní zateplovací systém TOLTHERM -barvy TOLLENS -fasádní a interiérové nátěry a fasády -stavby a rodinné domy na klíč -občanská, bytová, průmyslová výstavba.