THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - malířské, malby, malování - natěračské, natírání, povrchové úpravy a nátěry - nástřiky - dekorační omítky - vymívané efekty - benátské štuky.

Výroba nábytku, zakázková výroba, stolařství, truhlářství: - kuchyně - ložnice - obývací a dětské pokoje - kanceláře - obchody - schody - skříně - stoly, lavice.

Práce: -malířské -natěračské -povrchové úpravy, nátěry, nástřiky: -interiérů, fasád, podlah, střech, nábytku, řeziva, zárubní, radiátorů, konstrukcí, balkónů, lodžií -nástřiky VARIOPAINT.

Výrobce stylového nábytku: -luxusní nábytek, stylový nábytek -truhlářství, stolařství.

Práce, realizace, prodej: - střešní lehká plechová tašková krytina Bratex - hliníková a ocelová profilovaná tašková střešní krytina - trapézové plechy - dřevodekor - okapový systém.

Výroba: -vstřikovací trubky do AVIE -předehřívání motorů. Renovace: -náhradní díly pro automobily -pomocné čepy řízení. Oprava, servis: -podvozky, podvozkové části nákladních automobilů do 4 t.AVIA, RENAULT.

Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek bytový: -kancelářský nábytek. Stavba, realizace, rekonstrukce: -byty, rodinné domy. Návrhy: -interiéry.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Stolařství, stolárna, stolařské práce. Výroba: - nábytek: - ložnice - obývací pokoje, stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky (kuchyně) - kancelářský nábytek - stoly, stolky - police, poličky - postele, manželské postele - skříně, skříňky - interiéry na klíč.

Práce: -truhlářské, truhlářství -stolařské, stolařství. Návrhy, zakázková výroba, realizace: -interiérový nábytek. Provozovna: -Náves 18, Zlín-Prštné.

Montážní a klempířské práce: - střešní krytiny a příslušenství - trapézové plechy - okapové systémy.

Regionální prodejce RI OKNA a.s Dodávka, montáže, výměna: -plastová, dřevěná, euro okna a dveře -parapety, žaluzie, sítě, rolety, sklo -podlahy -sádrokartony -zateplení -ploty, brány -palubkové obklady.

Služby: - elektroinstalace Prodej: - elektroinstalační materiál

Práce, doprava: -zemní a výkopové práce.

Služby: - tesařství - pokrývačství

Velkoobchod, prodej: -spojovacího materiálu: -šrouby metrické, vratové, do plechu -polyvruty -eurovruty -sádrokartonové vruty -podložky -matice -závitové tyče -kolíky -závlačky -sígrovky -nýty -hmoždinky -kotvící technika (kotvy) -hřebíky -nerezový a mosazný spojovací materiál -dle výkresové ...

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Renovace koupelnových van, sprchových koutů a umyvadel nástřikem.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství.

Dodávka, montáž, servis: - plastová okna a dveře, AL okna a dveře, Eurookna a dveře. - doplňky: žaluzie, předokenní rolety, parapety.

Realitní kancelář. Geodézie - komplexní geodetické práce. Tvorba: -geografické informační systémy.

Truhlářství. Práce: - truhlářské - stolářské. Zakázková výroba: - veškerý interiérový nábytek z lamina - schodiště, dveře, okna z masivu - pergoly - eurookna - dřevěné garáže.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - nábytek. Půjčovna elektronářadí.

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.