THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Maloobchod, prodej: - palubky, dveře a zárubně

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí MAKITA, BOSCH, DeWALT, Hitachi, AEG, Milwanhee.

Dodávka a montáže: -čističky vzduchu. Odstraňují: -prach, tabákový kouř, květní pyl, bakterie, viry. Servis, opravy: -chlazení, chladící zařízení -klimatizace -tepelná čerpadla.

Výroba, maloobchod, prodej, montáže, instalace: -interiéry na zakázku -šatní skříně na míru, šatnové systémy -klasické skříně -dělící příčky -interiérové dveře -knihovny -obývací stěny -předsíňové stěny -ložnice -pracovny.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Firma ukončuje činnost. CE WOOD - LESNICKO-DŘEVAŘSKÝ HOLDING Dřevozpracující aktivity, dřevovýroba, výroba, prodej: - řezivo Obchodní společnosti, nákup, prodej, velkoobchod, maloobchody, prodejní sítě: - výše uvedený výrobní sortiment.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Výroba, vývoj: -aplikační elektronika -filtrační a regenerační zařízení pro cirkulační vody -elektronické zařízení proti vodnímu kameni INKRUST -průmyslové digitální hodiny DCF77.

Prodej, servis, montáž: -plynové spotřebiče tuzemské i zahraniční výroby: -plynové kotle -plynové ohřívače užitkové vody -sporáky. Prodej na splátky.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.

Pila: Zpracování, dřevovýroba, pořez, pilařská výroba, prodej: - dřevo, dřeva - kulatina, kulatiny - řezivo - dřevěné desky a fošny - dřevěných fošen a desek - hranoly, hranolů - laty, latě, latí - trámy, trámů. Výroba: - vazby na střechy, dřevěných střešních vazeb. Prodej: - sušeného stolařského řeziva.

Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -projekce stěnové a podlahové vytápění HITHERM-ECOTHERM. Práce: -vodoinstalatérství -topenářství -podlahové vytápění topení EUROVAL.

Výstavba, stavby, údržba, rekonstrukce, demolice: -pozemní a inženýrské stavby. Výroba: -protihlukové stěny -prefabrikáty. Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské -plynařské -rozvody vody, topení a plynu.

Služby: -projekce, projektování, inženýrská činnost v investiční výstavbě -inženýring -poradenství stavební.

Realizace: -foukaná tepelná izolace, zateplení, akustická izolace. -doprava. Zlínský kraj.

Prodej: -betonových směsí, písku, štěrku, kameniva Autodoprava.

Služby: -projektová činnost a technické poradenství