THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavebně zámečnická firma realizující výstavbu bytových domů, rekonstrukce bytů a domů, realizace fasád, parkoviště Zámečnictví, nerezové konstrukce, sklo, umělecké kovářství. Elektroinstalace, vodo, topo, projektování a stavební dozor. Vše vlastními zaměstnanci. Provozovna: Oldřichovice 42 Farma JZD

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Montáž, kompletní dodávky, instalace, práce, opravy: -vodoinstalace, vodoinstalatérství -zařízení vodo-topo -topenářské, topení. Realizace: -vodovody, topení. Maloobchod, prodej: -vodo-topo materiál.

Velkoobchod, prodej: - betonové výrobky - cementy, maltové směsi - dveře - izolační materiály - komínové systémy - sádrokartony.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace na klíč: -rodinné domy -stavby průmyslových i veřejných objektů. Rekonstrukce: -bytové i nebytové prostory -koupelny, bytová jádra -půdní vestavby, nástavby. Další činnost: -asanace, sanace -stropní konstrukce odlehčené (místo stropů dřevěných) - vhodné pro domy po ...

Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -interiérový nábytek -okna, dveře.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Práce, montáž, instalace: -domovní: -topenářské, topenářství, topo, topení -vodoinstalatérské, vodoinstalační -plynařské, plynu, plynoinstalace. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -solární kolektory -automatické kotle -plynové kotle -kotle na tuhá paliva -otopné systémy: -radiátory, podlahové topení.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Práce, služby: -malířské -natěračské

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Dodávka, rekonstrukce, úpravy, montáže: -interiéry. Práce: -zednické: -rekonstrukce koupelen a bytových jader -obkladačské, obklady a dlažby -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony.

Elektroopravy: - pračky, sušičky, myčky a další elektrické spotřebiče. Drobné i větší opravy domovní elektroinstalace. Elektromontáže domovních rozvodů včetně revizní zkoušky.

Realizace,renovace: -parkety -plovoucí podlahy. Práce: -podlahářské,podlahářství. Maloobchodní prodejna: -dárkové předměty.

Služby: -servisní, oprava, servis -montážní činnost, montáž, instalace.

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Služby: -stavební a technické dozory staveb -koordinátor BOZP na staveništi -inženýrská činnost ve výstavbě - vyřizování povolení staveb, veřejnoprávbní projednávání staveb.

Sklenářství. Práce: - sklenářské na zakázku včetně montáže u zákazníka - zasklívání - okna - výklady - skleníky - broušení, řezání, vrtání, lepení: -skla Výroba, prodej: - akvária - zrcadla.

Montáž, servis, oprava, revize: -plynospotřebiče, plynové spotřebiče a zařízení: -topidla, sporáky, ohřívače, kotle aj. Výroba: -technických plynů. Práce: -přípravné stavební práce.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).