THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elektroinstalační práce: - revize vyhrazených elektrických a plynových zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů.

Zámečnická výroba: - z nerez oceli svařováním - zábradlí, schodiště, madla, nádstřešky, ploty a jiné doplňky do interiérů a exteriérů.

Práce: -stavební práce na klíč -zednické,zednictví -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony,podhledy -přístavby,nástavby,rekonstrukce staveb.

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna a dveře z profilů firmy DECEUNINCK -hliníková okna a dveře -žaluzie a sítě -zimní zahrady. Montáže: -parapety.

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Truhlářství Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vybavení dětských a obývacích pokojů - pergoly - zahradní doplňky.

Služby: -malování pokojů, bytů, kanceláří, průmyslových objektů, škol a nebytových objektů -nátěry fasád, schodišť, dřevostaveb, podlah, radiátorů, porůmyslových objektů, dveří, protipořátní nátěry -lepení tapet.

Služby: -vodoinstalatérské práce, instalatér -topenářské práce -čištění odpadů -dodávka instalačního materiálu -vybavení koupelen -solární systémy -domácí vodárny, čerpadla -rekonstrukce bytových jader

Výroba, prodej: -plastových potrubních systémů: -polyetylénové plastové tlakové trubky -trubek pro rozvod topných plynů, ústředního topení, vody -kabelové chráničky -výrobky z PVC.

Služby: - odborně způsobilí k činnostem koordinátora BOZP na staveništi - provádim dozorování staveb v oboru pozemní a průmyslové stavby - stavební a technický dozor - člen koordinátorů BOZP.

Výroba, montáž: -střechy. Práce: -klempířské, pokrývačské a tesařské včetně dodávky veškerého materiálu.

Stavebně řemeslné práce: - malířské, zednické, úklidové práce - montáže sádrokartonů - rekonstrukce koupelen.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské - vnitřní a venkovní kanalizace. Realizace, rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra.

Elektromontáže. Montáže, revize: - vyhrazené plynové zařízení - hořáky do průmyslových kotelen.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynoinstalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -vodoinstalační -topo, topenářské -plynoistalace, plynařství -rozvody -podlahové vytápění. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Montáž: - plastových a hliníkových oken - eurooken, dveří - oken českých výrobců - vnitřní, venkovní robustní a odolné parapety - žaluzie. Poradenství, záruční i pozáruční servis.

Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -cihlové obklady, dlažby -bazénová keramika - obklady a dlažby do bazénů -italské mozaiky.

Stolařství, stolárna. Výroba: -nábytek bytový, kancelářský: -obývací pokoje -ložnice -předsíně, předsíňové sestavy -dětské a studenstké pokoje -kuchyně, kuchyňské linky

INteriér CEntrum: - návrhy interiérů – projekty, vizualizace - kompletní dodávky interiérů - prodej interiérových dveří - prodej plovoucích podlah a lina - vestavěné skříně - kuchyňské linky.

Elektromontáže. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Návrhy, projektování: -interiéry: -byty, penziony, hotely, bary, obchody, restaurace, kanceláře -design nábytku: -kuchyňské linky, nábytek, solitery. Realizace: -interiéry na klíč. Výroba, stolařství, truhlářství.

Návrhy, projekce a zprostředkování realizace: -interiéry: -prodejny, ordinace, banky, restaurace, bary, kuchyně, kanceláře. Služby: -vybavení interiérů: -typový nebo atypický nábytek včetně doplňků -koberce, žaluzie a osvětlení.

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.