THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby: -projekční, projekce, projektování -architektonické, architekt Poskytování služeb v oblasti architektury.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

ASOCIACE PRO URBANISMUS A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ČR Zpracování: -územně plánovací dokumentace (územní plánování) -urbanismus. Služby: -projektování, projekce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Kovářství. Zámečnictví. Práce: - kovářské - zámečnické.

Služby: - pronájem strojů a přístrojů bez obsluhy

Zemědělství. Výroba: -zemědělská -rostlinná: -sušení sena -udržování luk (louky, louka) -živočišná: -chov skotu: -ovce, berani. -smíšené hospodářství. Truhlářství, truhlář. Výroba: -truhlářské práce: -obklady -menší nábytek -truhlářství jen okrajově.

Zemní práce: - terénní úpravy - demolice - modelování zahrad a svahování - výkopy pro rodinné domy, budovy a sklepy

Maloobchod, prodej: - barvy, laky.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry -tapetářské, tapetování, tapety -podlahářské, podlahářství, podlahy -sklenářské, sklenářství, sklo

Truhlářství, truhlářské práce.

Truhlářství, výroba: - dveře, dveří - schodiště - zábradlí

Práce: - malířství, natěračství

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Činnost: - zedník, zednické práce

Práce: -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, nátěry.

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektroinstalatér, elektrikář.

Elektromontáže, montáž: -vnitřní silnoproudé i slaboproudé elektro rozvody (elektroinstalace) -kabelové přípojky -vnitřní a venkovní rozvody -vnitřní a venkovní osvětlení, - montáže hromosvodů.

Prodejna HELE. Maloobchod, prodej: -elektronika, elektrospotřebiče: -televize, videa, videokamery, hifi věže, mikrovlnné trouby -ledničky, chlaničky, mrazničky, mražáky, pračky, myčky, sušičky, sporáky -vestavěné spotřebiče -fotoaparáty i digitální -elektroinstalační materiál. Maloobchod, prodej, servis, oprava: ...

Služby, práce: -projekční, projekce v investiční výstavbě.

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.