THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - tesařské, tesařství - izolatérské, izolatérství, izolace - pokrývačské, pokrývačství.

Projektování, projekce, projekty: -stavby -vodo, topo, topení, plyn -elektroinstalace -elektrická zařízení.

Výroba, montáže: -plastová okna, dveře -markýzy, rolety, žaluzie -brány, mříže -parapety -vrata -sítě proti hmyzu.

Truhlářství, truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývákové stěny -ložnice -pro obchody.

Stavební firma. Kompletní stavební práce.

Práce: -elektrikář -elektromontážní, elektromontáže elektroinstalační, instalace elektro: -silnoproud, slaboproud.

Výškové práce - za použití horolezecké techniky: -rekonstrukce balkonů -malířské a natěračské -instalace, montáže: -reklamní zařízení -zateplovací systémy -kácení stromů -ochrana budov proti ptactvu -mytí oken, fasády ve výškách.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Betonárka. Výroba, rozvoz, prodej: -beton -betonové směsi -sypké materiály: -štěrk -písek -kamenivo.

Sádrokartonové systémy: -příčky -kompletní SDK systém Montáž: - plovoucí podlahy - obložkové dveře, pergoly, přístřešky. Práce: -malířské, tapetářské, pokrývačské, tesařské -podkroví -podhledy.

Kompletní práce: -malířské: -byty včetně válečku a linek -kanceláře, výrobní haly a sklepy -natěračské: -sádrokarton -okna, dveře, zárubně, okapy, ocelové konstrukce, ploty -podlahy -fasády hladké i brizolitové -nástřik radiátorů i přímo v bytech -výškové práce pomocí horolezecké techniky: -zavěšování reklam ...

Provádění: -zemní práce rozsáhlejšího objemu pro větší investory: -přípravné stavební práce pro dálnice, silnice a velké pozemní stavby. Strojový park: -dozery: -Komatsu, Hanomag, T130 -válce -nakladače kolové -bagry. Stavební dvůr: -Zlín-Lípa.

Generální oprava, servis -vodovody, kanalizace -zemní práce.

Projekce, realizace, montáže: -provětrávané pláště budov - fasády: -Alucobondové -keramické -cetrisové -kamenné -z kompaktních desek -z plechových kazet -z izotermických panelů. Montáže: -hliníková okna -slunolamy.

od 12/09 v insolvenčním řízení ! Projektování, projekce: -služby, dodávka pro provozy vyžadující speciální parametry prostředí: -čisté prostory, čistá média - ve zdravotnictví, farmacii, laboratořích, potravinářství, elektrotechnice apod. .

Práce: -zeměměřičské, kartografické -geometrické plány pro řešení majetkoprávních vztahů -mapové podklady pro projekty staveb. Služby: -právní a poradenská činnost v katastru nemovitostí.

ELVY ZLÍN. Montáž, oprava, servis, revize, regulace: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče. Montáž, opravy, revize: -plynové kotle -LPG spotřebiče -ohřívače vody -zásobníkové nádrže propan-butan.

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalatérské práce: -kanalizace, domácí vodárny, úpravny vody -topenářské práce -pokrývač, klempíř -tesař -obkladač -sádrokartonářství -stavební práce -rekonstrukce domů na klíč, bytových a panelových domů -úklidové práce -demolice -tepelná čerpadla -komplexní řešení staveb -svářečské ...

Realizace, stavba, montáže: -dřevěně stavby, dřevostavby: -pergoly, altány -zahradní domky.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Prodej, dodávka, montáže: -klimatizace, chladící zařízení -tepelná čerpadla.