V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Svářečské práce, stavby domů na klíč, rekonstrukce, zateplování půd.

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelen - montáž sádrokartonu

Obkladačské práce, pokládka dlažeb, rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplení fasád - montáž sádrokartonu - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby

Zednické práce: - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jáder - obklady, dlažby - zámkové dlažby - zděné ploty - zateplování - omítky štukové i dekorativní - malby, nátěry, nástřiky.

EBSpol s.r.o. se zaměřuje na poskytování stavebních služeb od návrhu po realizaci.

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

Výroba, prodej: Modelová železnice - stavba kolejišť - velikosti TT, H0, 0, zahradní železnice

Zednictví, zednické práce - stavební a bourací práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování budov.

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce domů a bytových jader.

Činnost: - realizace staveb - výkopové práce - fasády - rekonstrukce - úpravy interiérů - modernizace koupelen - modernizace kuchyní.

Zednické práce, sádrokartony, obklady, dlažby, fasády, rekonstrukce.

Rekonstrukce - stavby. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace: - koupelny - bytová jádra - kuchyně - byty, rodinné domy. Renovace: - nebytové prostory - kanceláře. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - sádrokartonářské. Kompletní realizace interiérů. Návrhy 3D.

Stavební firma VASIA CZ s.r.o. realizuje občanské stavby, provádí bytovou výstavbu, revitalizaci.

Rekonstrukce domů a bytů - sádrokartonářské práce - zednické práce - obkladačské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Stavební činnost - zednické a bourací práce - rekonstrukce domů a nebytových prostor - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - malířské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - obklady, dlažby

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

Technické služby města Klatov poskytují pro město Klatovy komplexní technické služby. Spravujeme komunikace, veřejné osvětlení, světelnou signalizaci a další činnosti s touto problematikou související. Udržujeme veřejnou zeleň města Klatov včetně její obnovy. Spravujeme veřejná sportoviště a rekreační zařízení - krytý plavecký bazén, letní ...

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytová jádra. - koupelny. Stavby RD a rekonstrukce budov.

Naše firma se specializuje na zemní a výkopové práce, a také demoliční činnost. Do portfolia zemních prací, které naše firma nabízí patří: - výkopy základů, kompletní příprava podloží pro základové desky - výkopy rybníků, bazénů, jezírek a jímek - výstavba a rekonstrukce vodovodních stok, řádů a přípojek - terénní úpravy a skrývky - ...