V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Cedrový ráj s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej venkovních a sudových saun, grilovacích domků a koupacích kádí.

Společnost Lafin CONSTRUCTION, s.r.o. zajišťuje konstrukce rodinných bytů i domů od A po Z.

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - ČOV - vodovody, kanalizace, plynovody vč. přípojek - zemní práce.

Jsme stavební společnost, zabývající se především výstavbou rodinných domů na klíč. V oblasti stavebnictví nabízíme dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy, které díky své konstrukci zajistí úspory energie na vytápění a již nebudou zatěžovat vaši peněženku a rodinný rozpočet.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - rekonstrukce koupelen - dovoz, odvoz, přeprava materiálu.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - výstavba komerčních objektů - zednické práce - zateplování budov - montáž sádrokartonu - obkladačské práce.

Činnost: - likvidace kovového šrotu - návrh, montáž veřejné LED osvětlení, xenonové pouliční osvětlení - dodávka čistíren odpadních vod, ČOV - dodávka víceúrovňový systém parkování, multigaráž.

Oprava, servis, seřízení: - okna plastová, dřevěná, hliníková

Společnost František Daňo nabízí výstavbu rodinných domů na klíč, instalatérské a zemní práce jako jsou výkopy základů rodinných domů a inženýrských sítí. Provádím rekonstrukce, demolice, montáže sádrokartonu, pokládání a obkládání dlažeb včetně zámkové i obkladů. Stavby na klíč: - rodinné domy - rekonstrukce staveb. Práce, činnost: - ...

Tesařství: - krovy, altány, pergoly Pokrývačské, klempířské práce: - opravy střech.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád - montáž sádrokartonů - výstavba domů.

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektování a realizace -vodovody, kanalizace, čistírna odpadních vod -provozování: -čističky -vodovody -kanalizace.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zednictví

Provozovna: - Pionýrů 839, Frýdek-Místek. Stavební činnost: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - výměna oken.

Demolice stavení Pomůžeme Vám s demolicí menších i větších stavení dle zadání pomocí hydraulických nůžek na JCB JS 210 LC. Prováděli jsme například demolice stavení, starých skleníků atp. Výkopy základů rodiných domů Dům je základ spokojené rodiny dobré základy jsou nezbytnou součástí dobrého rodinného domu. Opravy polních a lesních ...

Předmětem podnikání firmy MTK Brno s.r.o. je realizace, odstraňování staveb, projektová činnost a jiné služby.

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Společnost VOJKOVSKÝ - STAVBY s.r.o. nabízí komplexní služby ve stavebnictví - návrh projektu, stavební povolení, zajistíme financování, samotnou výstavbu a před předáním stavby ještě zařídíme důkladný úklid.

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - pokládka dlažby.

Práce: - obkládání a pokládka keramické dlažby - stavba domů - štukování - malířské práce - pokládka laminátové podlahy - sádrokartonářské práce - fasády - pokládka zámkové dlažby - zednické práce - drobné opravy - hodinový manžel - vyklízení.

Rekonstrukce koupelen, bytů a interiérů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské a elektroinstalační práce - malířské a natěračské práce - bourací práce.

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře - pergoly.