V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce v interiéru i exteriéru: - výškové práce - malířství, natěračství - fasády - rekonstrukce bytů a domů. Dveře: - vstupní, bezpečnostní - plastové, euro, dýha. Okna: - zárubně, parapety - dřevěné schodiště - žaluzie, markýzi - zasklívání balkónů. Potrubí: Strojní čištění potrubí a odpadů.

Návrh, výroba, prodej, dodání, montáž solární kolektory a příslušenství: -pro sezónní ohřev TUV a sezónní ohřev vody bazénů -pro celoroční ohřev TUV a přitápění -sezónní absorbéry -celoroční i sezónní kolektory. Příslušenství: -regulátory -komínové výměníky pro kotle a kamna na tuhá paliva -akumulační nádoby 500, 750 a 1000 ...

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Stavíme dřevostavby na klíč po celé ČR. Provádíme zateplení bytových a panelových domů a rodinných domků. Dodáváme okna a dveře. DŘEVOSTAVBY rodinných domů, přízemní a patrové rodinné domy: VEXTA vyrábí a staví rodinné domy – na bázi dřevostavby. Realizuje jak vlastní typové domy - přízemní i patrové (katalog rodinných domů na vyžádání ...

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství Truhlářství, podlahářství Projektová činnost ve výstavbě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Stavby: - dřevěné montované domy - rodinné domy na klíč - zahradní domky a chatky.

Satvební práce. Zednické práce. Zateplování fasády.

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Práce: - rekonstrukce domů a bytů - podlahářské práce - obkladačské práce - demolice - elektromontáže - zednické práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - typové cihlové rodinné domky. Stavební projekce. Provozovna: - Kaminského 586/119, Ostrava - Nová Bělá.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Realizace dřevostaveb z masivních dřevěných panelů a poskytování poradenství. Prodej velkoformátových masivních panelů. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

Dodávka a montáž -dřevostavby -sauny -půdní vestavby -suché stavby -střešní okna VELUX. QUICK VENTILATION, QUICK MEDIUM.

Stavební práce a inženýrská činnost - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - zateplování budov - technický a stavební dozor.

Dřevostavby: -obytné domy -zahradní domky, altány -rekreační chaty. Výroba: -mříže a zástěny -pergoly -ploty, vrata, branky -zahradní nábytek, doplňky.

Realizace dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů.

Projekty rodinných domů. Stavební popis. Rekonstrukce.

MS Haus s.r.o. je firma specializovaná na dřevostavby a dodávky domů. - výroba dílů je certifikovaná Vývojovým a zkušebním ústavem dřevařským v Praze. Stavební, projekční práce: - dřevostavby a roubené stavby - srubové domy - rodinné domy a stavby pro rekreaci - sendvičové konstrukce z tuzemských materiálů - domy roubené z ...

Moravské Dřevostavby, s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a výstavbu energeticky úsporných a nízkoenergetických dřevostaveb .