V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
LUCERN dřevostavby s.r.o. se zaměřuje na individuální výstavbu skeletových moderních dřevostaveb, chatek a nízkoenergetických domů.

Foukaná izolace Dopravní stavby Transport

Kanadské dřevostavby a rodinné domy na klíč jsou naším oborem. Naší specializací jsou dřevostavby. Dřevostavbu Vám uděláme jako rodinný dům, nízkoenergetické domy, pasivní domy. Dům Vám postavíme dle Vašich přání, bez starostí přímo na klíč, dle typového projektu, individuálně, v různých stavech rozestavění a nebo napojíme stavu na jinou ...

Stavební firma: - rekonstrukce - stavby na klíč - zateplení fasád.

Stavební činnost, výstavba: - montované stavby na bázi dřeva - rodinné domy - nebytová výstavba - průmyslové stavby

Fasády - Zateplení Kwaczek, s.r.o. se zaměřuje na realizaci fasád rodinných, panelových a bytových domů.

Zabýváme se výrobou a montáží dřevostaveb, mobilhouse formou panelové montáže.

Stavby: -dřevěné, montované dřevostavby -nízkoenergetické -ekologické. Služby: -typové projekty rodinných domů. Výrobní areál firmy: Hrotovická - Průmyslová zóna.

Výroba: -stavební systém K-KONTROL. - deset typových montovaných dřevostaveb. U každého rodinného domu je ke stažení základní popis domu a ceník pro hrubou stavbu, uzavřenou hrubou stavbu a stavbu na klíč.

Firma PROGRES Hodonín, s.r.o. se sídlem v Jihomoravském kraji za zabývá především činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti se zaměřujeme na komplexní dodávky stavebních prací v občanské, průmyslové a bytové výstavbě, včetně souvisejících inženýrských sítí, včetně projekčních služeb a zhotovení dokumentaci pro provedení ...

Stavební práce a montáže sádrokartonových konstrukcí Provádíme kompletní dodávky stavebních prací, včetně rekonstrukcí. Nabídka služeb: -zdění z kamene, krby, studny, sklepy, -venkovní posezení, grily, udírny, -fasády, střechy, komíny, -provádění infuzní clony proti vzlínající vlhkosti, -sanace vlhkých objektů, -atypické stavby, ...

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

Firma STŘECHY-T Richard Tůma se sídlem v Železném Brodě se zabývá veškerými tesařskými, klempířskými a pokrývačskými pracemi. Nabízíme kompletní řešení střech od návrhů až po samotnou realizaci. Působíme především v Libereckém kraji. Nabízíme nejen realizaci nových střech, ale také jejich rekonstrukce. V rámci tesařských prací provádíme ...

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Výroba - montované nízkoenergetické domy - nízkoenergetické dřevostavby

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

TEDOM energie s.r.o. se zaměřuje na dodávku plynu, elektřiny, fotovoltaiky a na další služby týkající se energií.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

NEMA Dřevostavby s.r.o. se zaměřuje na výrobu montovaných, nízkoenergetických dřevostaveb a rodinných domů na klíč.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Projekty elektro Elektroprojekce Projekční činnost v oboru elektro Vedení NN a VN Trafostanice Přípojky NN a VN Fotovoltaické elektrárny Veřejné osvětlení Optické kabely

Obchodní zastoupení a vzorový dům. Výroba a stavby na klíč: -montované rodinné domy.

Výstavba moderních agrokomplexů, mléčných farem a velkovýkrmen skotu. Výroba krmných směsí. Jatka. Plemenářský chov prasat. Chov drůbeže.

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.