V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Holdingová společnost. Vedení firmy: -ekonomické a administrační záležitosti dceřinných společností.

Provozovna a administrativní budovy: Česká 184, 664 31 Provádíme: -bytové stavby -bytové domy -rodinné domy -realizace projektu od zpracování investičního záměru přes samotnou realizaci, podpis smluv s budoucími majiteli až po předání bytů a rodinných domů do osobního vlastnictví. Průmyslové stavby: -výrobní haly -skladovací ...

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Firma Dovhanyč STAVBY s.r.o. se sídlem v Praze se od roku 2019 se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci své činnosti nabízíme především výstavbu domů na klíč, rekonstrukce interiérů i exteriérů, zednickými pracemi a přípravnými a dokončovacími pracemi. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na topenářské, instalatérské a ...

ALLSTAV CZ s.r.o. se zaměřuje na návrhy, projektování a realizaci nízkoenergetických domů.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Společnost 3AE s.r.o. se zaměřuje na individuální architektonické návrhy, projekci a realizace domů.

Společnost DBH s.r.o. se sídlem v okrese Litoměřice se zabývá veškerou činností v oblasti dřevostaveb a nízkoenergetických domů na klíč. V rámci naší činnosti realizujeme vše od projektů až po výstavbu. Nabízíme buď již hotové typové domy nebo výstavbu na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Naše činnost: - dřevostavby na klíč - ...

Provádí: - rekonstrukce koupelen a interiérů na klíč - renovace bytových jader bez bourání - rekonstrukce kuchyní - dodávka a montáž dřevostaveb.

Pan Michal Mládenka nabízí realizaci koupelen na klíč, rekonstrukce bytů, bytových jader, obklady, dlažby, drobné instalatérské a elektrikářské práce. Práce: - stavební práce - koupelny na klíč - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - dlaždičské práce - vodoinstalatérské práce - elektrikářské ...

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a ...

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, koupelen a sociálních zázemí.

Stavební firma, práce, stavitelství, rodinné domy na klíč: -stavby na klíč, občanské, inženýrské, průmyslové -opravy, rekonstrukce.

Move In Ready s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů na klíč, vodovodních, kanalizačních, plynoinstalačních a elektroinstalačních přípojek.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Malířské práce - dekorační malířské techniky Sádrové stěrky

Stavební firma Mach se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč a rekonstrukcemi rodinných domů. Opravujeme bytová jádra. Pozemní stavitelské práce.

Jsme stavební firma s mnohaletými zkušenostmi. Hledáte firmu, která se věnuje výstavbě rodinných domů i průmyslových staveb? Potom se na nás neváhejte obrátit. Naše portfolio služeb nabízí výstavbu zděných domů, nebytovou výstavbu, průmyslové stavby, rekonstrukce i realizace interiérů. Vaší stavbě se budeme věnovat od povolení až po ...

Provádíme novostavby, rekonstrukce rodinných domů, veškeré zednické, obkladačské a stavební práce nejen podle projektové dokumentace, ale i dle Vašich návrhů a požadavků. Zabýváme se také opravou soklů rodinných domů, které jsou poškozeny působením vlhkosti a solí. Působíme v Mikulově a širokém okolí.