V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Prodej, e-shop - solární panely - solární regulátory - LED osvětlení - větrné elektrárny.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Činnost - bytová výstavba - inženýrská a investorsko-developerská činnost.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dveře - postele - pergoly, altány.

Společnost H + M Zlín a.s. se zabývá odborným prodejem a servisem profesionální svářecí techniky prověřených značek. V našem sortimentu najdete svářečky MIG/MAG, svařovací systém CoWelder, plasmové řezačky, hořáky i redukční ventily. Mezi naše další aktivity patří výstavba bytových a rodinných domů, inženýrských sítí, průmyslových hal a to včetně ...

Technický a stavební dozor, stavba rodinných domů, dodávka a montáž dveří a zárubní PRÜM

Realizace na klíč: - bytové interiéry - vybavení čistých prostor, laboratoří - vybavení kanceláří i komerčních prostor.

Činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické a obkladačské práce

Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - rekonstrukce objektů - bytová výstavba - průmyslové stavby. Pobočka Praha: - adresa: Na Vypichu 1214/12, 162 00 Praha 6 - Břevnov - tel. 602 544 402. Pobočka Ostrava: - adresa: Stanislavského 356, 721 00 Ostrava-Svinov - tel. 596 967 983.

Pobočka. Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - veškeré stavební práce - elektroinstalace - rekonstrukce bytových domů, komerčních prostorů - novostavby.

Dodáváme a montujeme plastová okna, eurookna, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu a rolety. Provádíme servis oken všech značek.

Zednictví, stavební činnost - rekonstrukce koupelen a jader - zateplovací systémy - fasády - sádrokartonové konstrukce - rodinné domy na klíč. Prodej - stavební materiály.

Činnost - instalatérské práce, vodoinstalace, plynofikace - jádrové vrtání. Montáže - tepelná čerpadla - solární kolektory. Servis a revize kotlů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba liniových staveb vodovodu a kanalizace Služby - údržba zahrad.

Služby, řemeslo: -malířské a natěračské práce -zateplování fasád -zednické práce -rekonstrukce, novostavby -fasády. Prodej a montáž: -všechny druhy žaluzií. Služby: -nákladní autodoprava do 3, 5 tuny

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - půdní vestavby - rekonstrukce

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy v nízkoenergetickém a pasivním standartu

Dodávka, prodej - fotovoltaické elektrárny - solární teplovodní systemy - tepelná čerpadla - automatické kotle na tuhá paliva.

Developerská činnost - výstavba a prodej domů - bydlení v Třešňovce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Činnost - stavební a developerská činnost - výstavba rodinných domů - sportovní hřiště a sportovní povrchy.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů.

Stavební činnost, práce: - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy - rekonstrukce - malířské, tapetářské a lakýrnické práce

Stavební firma: - rekonstrukce, modernizace rodinných domů, bytů - montáž, servis solárních systémů a tepelných čerpadel - podlahové vytápění.